mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Συντονισμένη επίθεση, συντονισμένη ενημέρωση

Καλά προετοιμασμένοι αποδεικνύονται πως είναι οι εκδότες. Τουλάχιστον τα συγκροτήματα ΔΟΛ και Πήγασου που εμφανώς πικαρισμένα αυτά και τα στελέχη τους από την απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΕ και κυρίως από την 6ωρη στάση εργασίας, σήμερα έχουν καλέσει σε ενημέρωση των δημοσιογράφων. Προετοιμασμένοι όχι να αντιμεωπίσουν την κρίση τους ή την επιτήρηση των μετοχών των εταιρειών τους με κάποιο σχέδιο. Προετοιμασμένοι όμως να ρίξουν-πάλι-τα βάρη στους εργαζόμενους τους.
Βήμα, Νέα, Έθνος θα ενημερωθούν από τους διευθυντές τους. Για ποιό ακριβώς θέμα θα μάθουμε σύντομα. Το βέβαιο είναι ότι τα δυο συγκροτήματα με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν κατά της 6ωρης στάσης εργασίας ζητάνε να κηρυχθεί η κινητοποίηση καταχρηστική και απειλούν πως αν αυτό γίνει θα προχωρήσουν σε προγκρόμ απολύσεων.
Είναι φανερό πως οι εκδότες που προσπάθησαν με κάθε πρόσφορο τρόπο και με τη βοήθεια πολλών από τα δημοσιογραφικά τους στελέχη να περάσουν το μήνυμα πως δεν τους ενόχλησε η απεργία(ενώ τους ενόχλησε και πολύ μάλιστα), έχασαν την ψυχραιμία τους όταν έχασαν και τις εντυπώσεις από την αδυναμία έκδοσης φύλλων τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: