mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στηρίζουν την απεργία, κράζουν τους απεργοσπάστες

Έπρεπε να το περιμένουν οι εκδότες και οι "ϋποστηρικτές" τους. Στο Έθνος απειλήθηκαν πάλι επεισόδια από τους γνωστούς υποστηρικτές της κάλπης. Μόνο που σήμερα η φωνή τους δεν κατάφερε καν να ακουστεί στη συνέλευση. Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στη συντριπτική τους πλειονότητα δηλώνουν υπέρ της απεργίας. Όπως μαθαίνουμε από το "μέτωπο" ένας από τους δημοσιογράφους που πρωτοστάτησε και την προηγούμενη φορά σε επεισόδιο, όρμησε πάλι να ...χτυπήσει. Αυτή τη φορά εναντίον του Αντώ νη Νταβανέλλου μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Δυο φορές μάλιστα.
Κάποιοι άλλοι που προσπάθησαννα ψελίσουν κάτι για στήσιμο κάλπης δεν ακούστηκαν καν από τις αντιδράσεις όλων των δημοσιογράφων.
Ειδικά σήμερα μετά την "νέα"(!)πρόταση των εκδοτών που ζητάνε μείωση μισθών κατά 15% στα μισθολόγια άνω των 1.200 ευρώ ή 1.500 ευρώ (μικρή η διαφορά έτσι;), μία και μόνο απασχόληση για τους δημοσιογράφους, 8ωρες βάρδιες κυλιόμενες το 7ήμερο με ρεπό ενδιάμεσα και μείωση αμοιβής για εργασία την Κυριακή, ποιός από τους "απεργοσπάστες" θα πάει να στήσει κάλπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: