mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Άντε επιτέλους, οι από κάτω αναλαμβάνουν την απεργία

Κάλεσμα για απεργιακή περιφρούρηση

Εν όψει της απεργίας του κλάδου και στο πλαίσιο της περιφρούρησής της, όπως ήδη οργανώνεται από τα σωματεία μας καθώς και στους διάφορους χώρους δουλειάς:
– Καλούμε όλους τους συναδέλφους που μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητες, ούτως ώστε να μπορούμε να κινητοποιηθούμε αποτελεσματικά όπου και όταν χρειαστεί, καθώς και να συγκεντροποιήσουμε ήδη από τώρα την αναγκαία πληροφόρηση.
– Είναι επίσης σημαντική η προεργασία του συντονισμού μεταξύ σωματείων και χώρων δουλειάς, για τη γενικότερη απεργιακή περιφρούρηση του κλάδου, όπως το προβλέπουν οι απεργιακές επιτροπές (μεικτά, κλπ.) των σωματείων μας που πρέπει να ενισχυθούν.



– Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συνάντηση των απεργιακών επιτροπών (σωματείων και χώρων δουλειάς) που αναμένεται να διοργανωθεί την Τρίτη το απόγευμα, γύρω στις 6.00 μ.μ. στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ -Ακαδημίας 20-.

Από το Μεικτό Συμβούλιο η Συντονιστική Επιτροπή Περιφρούρησης είναι οι :
Σωτήρης Τριανταφύλλου, Τάσος Αναστασιάδης, Νάσος Χατζησάκος, Κων/νος Δαυλός, Γιώργος Παυλόπουλος, Γιάργος Βότσκαρης, Παναγιώτης Δρίσας, Ιωάννα Ηλιάδη, Βίκη Σαμαρά, Γιάννης Ελαφρός, Κων/νος Τάτσης, Μάχη Ζησίδου, Αθηνά Καμπάκογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: