mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ποιός παίζει με τους εργαζόμενους του Alter;

'Οταν το ερώτημα αυτό το θέτει ο Κώστας Χαρδαβέλλας δημόσια, φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβαίνει στα μετόπισθεν του καναλιού. Οι δραματικές ώρες που βιώνουν οι εργαζόμενοι του καναλιού συμπυκνώνονται σε μια φράση, επίσης του ιδίου δημοσιογράφου που γράφει στο newbomb "κοντεύουμε να τρελλαθούμε". Και εκτός από αυτό το κομμάτι το site δημοσιεύει και ένα ακόμη. Τις συγκλονιστικές εξελίξεις
http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/45063/sygklonistikes-exelixeis-sto-alter

Άγριο παιχνίδι με 700 ανθρώπους στο Alter
(αναδημοσίευση από το http://www.newsbomb.gr

Κοντεύουμε όλοι να τρελαθούμε στο Alter καθώς συμπληρώνουμε 4 μήνες απλήρωτοι και βλέπουμε τις τελευταίες ώρες:
To διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού Κ.Γιαννίκο να υπόσχεται επίσημα έναρξη εξόφλησης των δεδουλευμένων και του δώρου του Πάσχα από το μεσημέρι της Μ Πέμπτης.
Την ίδια ώρα στο πρόγραμμα του Αlter και οπωσδήποτε με έγκριση του μεγαλομετόχου Γ.Κουρή, να εμφανίζεται στην οθόνη του συνεχώς η απειλή στους διαφημιστές να επιστρέψουν στο Alter τα δεδκάδες εκατομμύρια που έχουν πάρει παράνομα (προφανώς αποτέλεσμα συναλλαγών του διευθύνοντος συμβούλου του σταθμού),αλλιώς θα γίνουν φοβερές αποκαλύψεις για τις διαφημιστικές εταιρίες.


Στην απειλή του Alter υπάρχει και η φράση «το πάρτι τελείωσε», που σημαίνει ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε ένα όργιο οικονομικών συναλλαγών σε βάρος των εργαζομένων οι οποίοι έχουν να πληρωθούν 4 μήνες .
Το ερώτημα είναι συγκεκριμένο: εάν έχει τακτοποιηθεί το θέμα εξόφλησης των εργαζομένων , άρα η συνέχιση της λειτουργίας του Alter, πώς είναι δυνατόν ο μεγαλομέτοχός του να κηρύσσει τον πόλεμο στους διαφημιστές, απειλώντας τους με αποκαλύψεις;
Και πως είναι δυνατόν ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος Κ.Γιαννίκος να υπόσχεται εξόφληση στους εργαζόμενους, όταν ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γ.Κουρής λέει να επιστρέψουν οι διαφημιστές τα δεκάδες εκατομμύρια που έχουν κερδίσει παράνομα από το Alter για να πληρωθούν με τα χρήματα αυτά οι μσθοί των εργαζομένων;
Όπως και να έχει το πράγμα, κοντός ψαλμός αλληλούια και πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί ποιος παίζει με 700 εργαζόμενους που έχουν φτάσει σε σημείο απελπισίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Κουρής δε μετείχε στη διοίκηση του σταθμού και τις συναλλαγές με τους διαφημιστές είχε αποκλειστικά και μόνο ο Κώστας Γιαννίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: