mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ασφάλιση των sites στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ!

Για το θέμα αυτό συγκαλείται γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ στις 10 Δεκεμβρίου. Όπως φαίνεται οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει και οι πρώτες προτάσεις έχουν συζητηθεί. Το μέγα ερώτημα παραμένει με ποιό καθεστώς θα εντάξει η κυβέρνηση τα ενημερωτικά sites στους όρους διανομής της κρατικής διαφήμισης.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την αποστολή επιστολής προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, με την οποία ζητείται να εξομοιωθούν οι άνεργοι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ με τους ανέργους του ΟΑΕΔ, οι οποίοι έχουν εξαιρεθεί από την επιβολή των πρόσφατων εκτάκτων μέτρων.


Επίσης, αποφασίστηκε η σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, με κύριο θέμα την ασφάλιση στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ των εργαζομένων στα διαδικτυακά ΜΜΕ.
Συζητήθηκε επίσης η προετοιμασία της δημοσιογραφικής διαδήλωσης στις Βρυξέλλες, που εξαγγέλθηκε στον Ημερίδα της Ομοσπονδίας για Δημόσια ΜΜΕ, και τις Συλλογικές Συμβάσεις, στην οποία συμμετείχαν και οι πρόεδροι της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: