mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Για αυτό το λάθος, εύχομαι να πάρει το Mega πίσω την απόλυση

Ένα σχόλιο που εστάλη στο blog από τον photoplay επιλέγουμε και να αναρτούμε. Για να φανεί και το κλίμα εντός καναλιού για ένα ανθρώπινο λάθος που οδήγησε στην απόλυση του βοηθού σκηνοθέτη.

.....Για αυτό το λάθος απολύθηκε ο βοηθός Σκηνοθέτη. Το λάθος είναι σοβαρό και έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να κατηγορήσουν το κανάλι μέσω διαδικτύου για ακραία παραπληροφόρηση με σκοπό την δημιουργία φόβου στον κόσμο ώστε να μην συμμετέχει στις πορείες.
Το λάθος έγινε ακόμη πιο σοβαρό γιατί έγινε διόρθωση στον αέρα με τα σωστά πλάνα μόλις το κατάλαβε ο σκηνοθέτης με αποτέλεσμα να φανεί στον κόσμο ότι τα είχανε μοντάρει έτσι, και άρα κάποιοι να συμπεράνουν ότι είχανε πάρει εντολή από την διεύθυνση του σταθμού για αυτό.

 Δεν παύει όμως να είναι ένα λάθος, από έναν άνθρωπο που δίνει την ζωή του εδώ και 20 χρόνια στο MEGA. Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι το MEGA θα πάρει πίσω την απόλυσή του, και θα αποδείξει για άλλη μια φορά (όπως έχει κάνει άπειρες φορές έως τώρα) το πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο που έχει απέναντι στους εργαζόμενους του εδώ και 22 χρόνια.

photoplay 

Δεν υπάρχουν σχόλια: