mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απεργιακή ενημέρωση 2: συγκέντρωση στην Ελευθεροτυπία

Τετάρτη στις 16.00 στη Μίνωος 10-16. Σταθμός Μετρό Αγ. Ιωάννης

Μια που όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ απεργούμε σήμερα Τετάρτη 30 Νοέμβρη  - μια μέρα πριν από όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας, και αφού τα σωματεία μας δεν καλούν ούτε καν σε μία συζήτηση ή απεργιακή συγκέντρωση, τι θα λεγατε να μαζευόμασταν στις 4.00 στο κτήριο της "Ελευθεροτυπίας";
Απεργία έχουμε, και θα έχουμε και για τις επόμενες τρεις ημέρες στο συγκρότημα Χ.Κ. Τεγόπουλος - με την ΕΤΗΠΤΑ του Μυλωνά να απέχει προκλητικά -  ευκαιρία να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις-  ως εργαζόμενοι στα ΜΜΕ από διαφορετικές ειδικότητες και μαγαζιά, με παρόμοια όμως προβλήματα: Απολύσεις, μειώσεις μισθών, απλήρωτη εργασία, εργοδοτική τρομοκρατία, ατομικές συμβάσεις, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων.

Μέχρι να αποφασίσουν τα σωματεία πως να χαράξουν τη ¨στρατηγική απάντηση" στην συντονισμένη εργοδοτική επίθεση, ας βρεθούμε μεταξύ μας και ας συζητήσουμε τις δικές μας απαντήσεις και ενέργειες.
Ας σωπάσουν για μια μέρα τα παπαγαλάκια των εργοδοτών, να ακουστεί η φλυαρία των απεργών. Και ίσως από αυτό να βγει κάτι καλύτερο απ'ό,τι στα στημένα ματς της Ακαδημίας 20

Υ.Γ. Και τίποτα δεν μας εμποδίζει στο  μεταξύ σε μια απεργιακή συνάντηση, να μοιραστούμε εκτός από τις απόψεις και τις διαφωνίες μας, φαγητό, ποτό, και απεργιακές μουσικές.
Οσοι πιστοί, άπιστοι και κυρίως δύσπιστοι, προσέλθετε Τετάρτη στις 16.00 στη Μίνωος 10-16. Σταθμός Μετρό Αγ. Ιωάννης
 - και μην ξεχνάτε στις 12.00 στην ΕΣΗΕΑ συνεδριάζει το Μικτό Συμβούλιο. Ας πάμε κι από εκεί, για την προθέρμανση.  

Πρωτοβουλία απεργών από την "Ε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: