mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Νέα απεργία στο ΣΚΑΙ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ, μετά τις υπ’ αριθμ. 637 και 638/2011 αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες αναγνωρίζεται ως παράνομη η εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία, για τους δημοσιογράφους, το διοικητικό προσωπικό και τους τεχνικούς, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», αναστέλλουν την προκηρυχθείσα απεργία και κηρύσσουν νέα 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη, 5 Απριλίου από τις 6.00 το πρωί έως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης, 6 Απριλίου 2011, ζητώντας:

* Την επαναπρόσληψη όλων των παρανόμως απολυθέντων συναδέλφων μας, δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων.
* Την τήρηση της δέσμευσής σας να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος μέχρι 31.12.2011.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων δηλώνουν ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία δεν μπορεί να καταργηθεί με δικαστικές αποφάσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Γιαν. Αλαφούζος και μόνο που δεν έκλαψε στο δελτίο ειδήσεων γιατί η κρίση κτύπησε και το "μαγαζί" του. Μπορεί να έχει και δίκιο. Όμως και οι εργαζόμενοι δεν έχουν δίκιο; Από που θα βγάλουν τα σπασμένα; Ας μάθει κι αυτός να ζει με τα λίγα. Οι εργαζόμενοι δεν πήραν με δάνειο καράβια, στο όνομα της επιχείρησης. Νομίζω; Ας ψάξει αλλού. Ας αναλογιστει αλλού τα τι και τα πως.