mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το ...ξήλωμα των ειδήσεων στη ΝΕΤ*

*μικρά-μικρά-μικρά

Οι ειδήσεις της κρατικής ραδιοτηλεόρασης αναβαθμίζουν τα λειτουργικά ηλεκτρονικά συστήματα αναθέτοντας στην εταιρεία BULL την εγκατάσταση των νέων πληροφοριακών συστημάτων. Το έργο με συνολικό κόστος τα 3.247 ευρώ θα αναβαθμίσει το σύστημα διαχείρισης της data base στον τομέα των ειδήσεων στην ΕΡΤ

Αναζητούν γενικό γραμματέα στο υπουργείο Επικρατείας στο opegov.gr. Η προκήρυξη θέσης έχει ήδη αναρτηθεί και στα προσόντα, πέραν των κλασικών, ζητείται οι υποψήφιοι να «μην έχουν δραστηριότητες που να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων με την ιδιότητα του γενικού γραμματέα του υπουργού Επικρατείας».

Άνοιγμα στην περιφέρεια κάνει ο ΣΚΑΪ ζητώντας από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αμφίδρομη συνεργασία. Ο στόχος ανακοινώθηκε σε ημερίδα για το ραδιόφωνο στα Γρεβενά όπου οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ δήλωσαν πως τους ενδιαφέρει να έχουν ανταποκρίσεις από την περιφέρεια. Και φυσικά θα δίνουν μέρος του προγράμματός του στους τοπικούς σταθμούς



Θα συνεχιστούν, όπως όλα δείχνουν, οι απολύσεις στον εκδοτικό οίκο Λιβάνη όπου την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι πρώτες οχτώ. Πληροφορίες λένε πως ελήφθη απόφαση για την απομάκρυνση τουλάχιστον 40 εργαζομένων.

8 εκατομμύρια ευρώ προτίθεται να διαθέσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τη διαφημιστική του προβολή στο δημιουργικό κομμάτι και το λογαριασμό media. Πρόσφορες γίνονται δεκτές ως τις 4 Μαΐου.

Η υπηρεσία live streaming του YouTube εγκαινιάστηκε παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσει επερχόμενα events στο ημερολόγιό του και να διαμορφώσει πλήρως την αρχική του σελίδα ανάλογα με τους παρόχους live υλικού.

Απολύσεις δημοσιογράφων και στην περιφερειακή εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τις οποίες διαμαρτύρεται έντονα η ΕΣΗΕΠΗΝ.
(αναδημοσίευση από Παρασκευή&13)

Δεν υπάρχουν σχόλια: