mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος επιχειρηματίας ομολόγων απειλεί δημοσιογράφο του Mega Κύπρου;

Ο άφραγκος “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης απειλεί τον Λουκά Φουρλά του Mega Κύπρου
Του Ελευθέριου Ρήνου 
Από το site του Μιχάλη Ιγνατίου

Για να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει με την υπόθεση των “ομολόγων” και μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο τολμούσα να στέλνω προσωπικά emails με κάποιες ερωτήσεις στο μέλος της EI-END κ. Νίκο Γεωργαντζά.
Μετά από μια ανταλλαγή μηνυμάτων που κράτησε λίγο καιρό, σε πολιτισμένο επίπεδο, ξαφνικά και χωρίς να έχω αλληλογραφήσει ποτέ μαζί του, έλαβα ένα email από τον Εμμανουήλ Λαμπράκη, πρόεδρο του οργανισμού END ο οποίος μου ζήτησε να μην επικοινωνήσω ξανά με τον κ. Γεωργαντζά.
Το απρόκλητο “στόλισμα” με λέξεις όπως “προδότης, Εφιάλτης, πράκτορας” με άφησε πρόσκαιρα άφωνο, πριν του ζητήσω το λόγο, χωρίς βέβαια να καταλάβω αν ο κ. Γεωργαντζάς χρειαζόταν κάποιον να τον προσέχει στην επικοινωνία μαζί μου. Μετά κατάλαβα, ότι όποιος διαφωνεί και κάνει ερωτήσεις γίνεται εχθρός και “βαφτίζεται”…

Πέρασαν λίγοι μήνες και τα στοιχεία άρχισαν να αθροίζονται και να αποδεικνύουν την αχρηστία των ακάλυπτων “ομολόγων” που γυροφέρνει ο άφραγκος επενδυτής Αρτέμης Σώρρας. Το πρώτο λάθος έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου εμφανίστηκαν τα περισσότερα μέλη του οργανισμού END και για ελάχιστο χρόνο έδειξαν ένα κείμενο που περιείχε τους “μυστικούς” αριθμούς των “ομολόγων”. Με βάση τα νούμερα από εκείνο το στιγμιότυπο, που μόνο μυστικά δεν ήταν, και αρκετή έρευνα εντοπίστηκε από τον κ. Γιώργο Γιαλτουρίδη η πηγή των χρεογράφων αυτών σε έναν απατεώνα με το όνομα Stephen Louis Wozny και ένα διεθνές κύκλωμα διακίνησης πλαστών διεθνών συναλλαγματικών που διατίθενται σε μικροαπατεώνες. Για αυτό η ¨οργάνωση” END “αγαπάει” τόσο πολύ τον κ. Γιαλτουρίδη.

Χρησιμοποιώ εισαγωγικά για την “οργάνωση”, γιατί στην πραγματικότητα είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία εδρεύει σε ένα οδοντιατρείο στην Αθήνα. Η “οργάνωση” του τρισεκατομμυριούχου επενδυτή δεν έχει καν γραφεία, μια γραμματέα, ένα τηλέφωνο. Και φυσικά το μόρφωμα αυτό δεν έχει κατορθώσει να δώσει ένα ευρώ για να βοηθήσει κάποιον, γιατί δεν πιστεύει στην “φιλανθρωπία” σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας Αρτέμη Σώρρα. Μόνο που σε όλες τις προτάσεις που υποβάλει η EI-END και ζητάει εμπράγματα ανταλλάγματα και νομιμοποίηση των “σκουπιδιών” του κυκλώματος Wozny, προτάσσει ανθρωπιστικές δράσεις! Μετά τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις όμως.

Συνηθισμένοι στο συνεχές γκεμπελικό βρίσιμο της “οργάνωσης” αυτής και των στελεχών της, δεν δίνουμε πια σημασία στις απειλές τους. Είναι τόσο κενές όσο τα “ομόλογα” τους. Είναι τόσο κενές όσο και ο πατριωτισμός, ο πολιτισμός και η ανθρωπιά αυτών που ύβρισαν τη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, γέμισαν ηλίθια μηνύματα μίσους τους φανατισμένους οπαδούς τους και κατάφεραν να πείσουν κάποιους ελάχιστους ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν πέθανε και η μητέρα του δεν τον έκλαψε γιατί είναι “Εβραίοι” (βλ. Ελεος!!! “Ο Γρηγορόπουλος ζει, ήταν ψέμα ο θάνατος του”, ισχυρίζεται ο “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης – http://mignatiou.com/?p=17184).

Οι απειλές τους είναι τόσο κενές όσο η νοημοσύνη αυτών που συνέχισαν να υβρίζουν τον Αλέξη και τη μητέρα του, παρά τα δημοσιεύματα και τις νουθεσίες όσων προσπαθήσαμε να τους θυμίσουμε ότι ο ρατσισμός, ο φυλετισμός και το μίσος δεν είναι στοιχεία του Ελληνικού Πολιτισμού. Και αντί οι πρωτεργάτες αυτής της ύβρεως να ζητήσουν συγνώμη, περιφέρονται ακόμη και κάνουν δηλώσεις σαν να μη τρέχει τίποτα. Μήπως όμως δεν είναι αντρίκειο να μην έχουν βρει μέχρι σήμερα την παλικαριά και την ευαισθησία να ζητήσουν συγχώρεση για την τόσο ξεκάθαρη ύβρη τους;

Επειδή λοιπόν ο Αρτέμης και η παρέα του έχουν κατανοήσει ότι η επίσημη πολιτεία σε Ελλάδα και Κύπρο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές επιδεικνύει ιδιαίτερα αργά αντανακλαστικά, πλέον έχουν αποθρασυνθεί και θεωρούν ότι μπορούν να απειλούν τους πάντες όταν διαφωνούν μαζί τους, με απίστευτες ύβρεις που φανερώνουν την προέλευση και το επίπεδο τους. Κάνουν πλύση εγκεφάλου και γεμίζουν μίσος την εκλογική βάση των πιστών οπαδών τους, που κατά κύριο λόγο αποτελείται από Δωδεκαθεϊστές και ένα κομμάτι της άκρας δεξιάς, που δεν έχει ταχθεί υπέρ συγκεκριμένου κομματικού σχηματισμού, κύρια πρώην υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. Σε αυτούς έχουν ταχθεί και αρκετοί που νοιώθουν Πατριώτες και οι οποίοι δυστυχώς είναι θύματα της υπόθεσης, αφού αγωνίζονται για αυτούς που τους κρατάνε στο σκοτάδι και δεν τους λένε την αλήθεια.

Ολόκληρο το ενδιαφέρων ρεπορτάζ στο http://mignatiou.com/?p=18097#ixzz2o2g5JmHI

Δεν υπάρχουν σχόλια: