mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

6 μήνες μαύρο στην ΕΡΤ, έξι μήνες αγώνας για την ενημέρωση

Από την ομάδα Πολιτισμού ΕΡΤ της γενικής συνέλευσης εργαζομένων

Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, φτάνουμε να μετράμε 6 μήνες μαύρο στη Δημοκρατία, στη ζωή και στην εργασία μας. Ε ξη μήνες πέρασαν απο την στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έρημος κι απρόσωπος, με παγερό, στυγνό και προκλητικό ύφος, ανακοίνωνε το κλείσιμο της αγαπημένης μας ΕΡΤ. 

Την Τετάρτη λοιπόν 11 Δεκ. στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, στις 19.30 μαζευόμαστε ν' ακούσουμε, να δούμε και να θυμηθούμε, μέσα απο εικόνες, έκθεση φωτογραφίας, ποίηση, απαγγελία 6 ποιημάτων, κείμενα, ανάγνωση 6 κειμένων, προβολή έξη μικρών ντοκυμαντέρ απο στιγμές του αγώνα, μουσική και φαγητό. 
Εξη μήνες και το φως του αγώνα παραμένει ακόμα ανοιχτό, ζωντανό... 
Η ομάδα Πολιτισμού 

Φωτογραφίες με τα παιδιά των αγωνιζόμενων απολυμένων της ΕΡΤ που περιμένουν τους γονείς τους να τελειώσουν τη βάρδια στο μοντάζ, στο κοντρόλ, στο ρεπορτάζ, στην πύλη, στην περιφρούρηση, στην είσοδο…Γράφει στη σελίδα της στο face book η Ελένη Ηλιοπούλου για να καλέσει στην εκδήλωση της Ομάδας Πολιτισμού σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής.

Αυτές τις φωτογραφίες και κάποιες ακόμη που τράβηξα εγώ και άλλοι συνάδελφοι αυτούς τους 6 μήνες θα μπορέσετε να τις δείτε σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στην γιορτή που ετοίμασε η Ομάδα Πολιτισμού του Συντονιστικού Οργάνου των αγωνιζόμενων απολυμένων της ΕΡΤ. 

Η γιορτή με τις φωτογραφίες, τα ποιήματα και τις ταινίες μικρού μήκους αποτυπώνουν τις στιγμές αυτής της ομάδας εκείνων των ανθρώπων που κράτησε την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ δείχνοντας πραγματικές ειδήσεις και παράγοντας πολιτισμό.
Η γιορτή αυτή έχει στηθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής και θα το βρείτε στην οδό Λυκούργου και Αρτέμωνος.

Σας περιμένουμε για να θυμηθούμε, να δακρύσουμε, να αγκαλιαστούμε και να βρούμε το κουράγιο να πάμε παρακάτω αλλά και για να βοηθήσουμε έστω και με τις ευχές μας εκείνους που ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ τις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια: