mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Το Δίκτυο "Φασισμός Α.Ε" διευρύνεται σε όλη την Ευρώπη

Αναδημοσίευση από το infowar

Νέοι χορηγοί επικοινωνίας και δίκτυα πολιτών ενισχύουν την παραγωγή του νέου ντοκιμαντέρ
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την προσθήκη πέντε ακόμη χορηγών επικοινωνίας στο ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, που προετοιμάζει η ομάδα των δημιουργών του Debtocracy και του Catastroika.
O Ρ/Σ Mojoradio, τα site e-tetradio, xpressed και omnia tv μαζί με το ανεξάρτητο δίκτυο συνδικάτων USI ενώνουν τις δυνάμεις τους με με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, την Εφημερίδα των Συντακτών, το περιοδικό Unfollow και την Ελληνοφρένεια για την προώθηση του νέου ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα το νέο μας ραδιοφωνικό σποτάκι μεταδίδεται πλέον σε σταθμούς σε όλη την Ελλάδα ενώ ομάδες φοιτητών και εργαζομένων σε ευρωπαϊκές χώρες προετοιμάζουν εκδηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης. Ξεκινήσαμε από τις Βρυξέλλες με την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται» και έπεται συνέχεια.
Podcast: Play in new window | Download
Στόχος μας, όπως εξηγήσαμε από την πρώτη στιγμή, δεν είναι απλώς η ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ και η αποκάλυψη των πολιτικών, οικονομικών και εκδοτικών συμφερόντων που στηρίζουν την άνοδο του φασισμού. Θέλουμε το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε να αποτελέσει μια αφορμή για τη συνεύρεση ενεργών πολιτών από ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε στη διάδοση της νέας μας παραγωγής κατεβάζοντας το πρώτο διαφημιστικό video και τοποθετώντας στα site σας το banner του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. που θα βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: