mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς κέρδισε μια θέση στην ιστορία: Για το "μαύρο" στην ΕΡΤ και τη διάλυση όλων των κοινωνικών δομών

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ
by ADMINISTRATOR

Αναδημοσίευση από το web channel news
Η σιγή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης με το ΜΑΥΡΟ στις οθόνες, ήταν αναμφισβήτητα για την Ελλάδα το γεγονός της χρονιάς που πέρασε. Μετά από 75 χρόνια σίγησαν επίσης, εκτός από τους δημοσιογράφους της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ. Μαύρο στους δέκτες, μαύρο στην ενημέρωση, μαύρο και στον πολιτισμό!
Τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής επικοινωνίας του πλανήτη έκαναν πρωτοσέλιδο όλες τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, από το μαύρο (11 Ιουνίου 2013) μέχρι την επέμβαση (7 Νοεμβρίου 2013) των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τις Ιστορικές εξελίξεις στην Ελλάδα, δεν προξένησε ωστόσο μόνο η δημοσιογραφική αλληλεγγύη, αλλά μια σειρά βίαιων αστυνομικών επεμβάσεων, που όμοιες τους δεν είχε βιώσει μέχρι σήμερακαμία δημοκρατική χώρα του Δυτικού κόσμου!
Η ΕΡΤ δεν ήταν απλά μια κερδοφόρα ΑΕ (Ανώνυμη Εταιρεία), ήταν μια εταιρεία υπό τον έλεγχο του Δημοσίου με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αποθεματικό.
Κερδοφόρα με αποθεματικό… παρά τις πρωθυπουργικές “αγγαρείες” που είχε επωμιστεί να καλύπτει χωρίς να πληρώνεται, αλλά και τους ακριβοπληρωμένους διορισμένους κομματικούς διευθυντές, οι οποίοι χαλούσαν άφθονο χρήμα για να ταΐσουν φίλους της εκάστοτε κυβέρνησης, συχνά πυκνά με το αζημίωτο… παρακούοντας τιςεκκλήσεις για νομιμότητα που ζητούσαν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι ελεγκτέςδημόσιας διοίκησης!
Με δεδομένο ότι η τρόικα δεν πίεσε ποτέ να κλείσουν κερδοφόρες Ανώνυμες Εταιρείες με μεγάλο αποθεματικό, ούτε να απολυθούν εργαζόμενοι από δημόσιους φορείς που αποδίδουν κέρδη τότε αντιλαμβανόμαστε ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κος Αντώνιος Σαμαράς και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν ήθελαν η Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση να έχει “τόση πολύ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες του σύγχρονου Δυτικού Κόσμου. Στην Ελλάδα ωστόσο, που μαστίζεται από μια οικονομική κρίση που δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο για χώρα που δεν έχει εμπλακεί ενεργά σε πολεμικές επιχειρήσεις εντός των συνόρων της, η αστυνομική βία που χρησιμοποιήθηκε παράλληλα με τις νομοθετικές ακροβασίες προξένησαν τεράστιο ΣΟΚ & ΔΕΟΣ!
Ο Αντώνιος Σαμαράς κέρδισε “την υστεροφημία του” συνδέοντας το όνομα του με μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην Ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στην προσπάθεια του να φιμώσει την ενημέρωση, για την διάλυση όλων των κοινωνικών δομών που θα επακολουθούσε του κλεισίματος της ΕΡΤ, χρησιμοποίησε τόση αστυνομική ΒΙΑ που είναι αληθινό θαύμα πως δεν προκλήθηκαν εκτεταμένες κοινωνικές ταραχές.
ΠΑΣΟΚ & ΝΔ κυβέρνησαν την Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα με ένα “παράδοξο – τρόπο” όπου η ΜΙΖΑ για την παραμικρή ανάθεση εργασίας από το δημόσιο σε ιδιώτη αποτελούσε την πάγια πρακτική. Δεν υπάρχει ασφαλέστερη οδός και καλύτερος τρόπος για να γλιτώσουν την φυλακή τα διεφθαρμένα στελέχη του δικομματισμού από το να παραμείνουν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Για το λόγο αυτό η υπουργική παραγραφή και ο έλεγχος της πλειοψηφίας στο κοινοβούλιο που δεν επιτρέπει την άρση της ασυλίας ήταν και παραμένει να είναι…η πρώτη προτεραιότητα για τους αμαρτωλούς μιζαδόρους Έλληνες πολιτικούς!

Η Γερμανίδα καγκελάριος κα Αγκελα Μέρκελ φαίνεται να είπε πρόσφατα ότι… εάν αφήναμε να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ τότε αργά ή γρήγορα θα φεύγαμε ΟΛΟΙ!Αυτό και μόνο μαρτυρά την ανεκμετάλλευτη διαπραγματευτική ισχύ που έχασε η Ελλάδα επειδή ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, έχοντας ως μοναδική τους σκέψη πως θα αποφύγουν την δικαιοσύνη για τα παραστρατήματα με τις μίζες, δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν με την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος που θα προερχόταν από αύξηση του ΑΕΠ.
Κανείς δεν μπόρεσε να μαζέψει την Ελληνική κυβέρνηση από τον καταστροφικό της κατήφορο ούτε καν ο πρόεδρος των ΗΠΑ κος Μπαράκ Ομπάμα που επεσήμανε στον Σαμαρά ότι χωρίς αναπτυξιακές επενδύσεις δεν υπάρχει λύση στο Ελληνικό πρόβλημα.
Οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν την Ελληνική πραγματικότητα προσθέτουν….
και την δίκαιη φορολόγηση ΟΛΩΝ!!!!! …..που δεν εφαρμόστηκε ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: