mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Με άνωθεν εντολή βιασμοί, βασανισμοί, ξυλοδαρμοί στην Ελλάδα του Ν.Δένδια

<<Άνθρωποι που βασανίζονται από αστυνομικούς με κουκούλες, έφηβοι που βιάζονται με κλομπ, πρόσφυγες με βρέφη στην αγκαλιά που πνίγονται στη θάλασσα, έχοντας πάνω τους τούς προβολείς των λιμενικών σκαφών που απολαμβάνουν το θέαμα. Όλα αυτά αποτελούν τον ορισμό της σύγχρονης ασφάλειας και δεν είναι μεμονωμένες αποφάσεις κάποιων που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας. Είναι εντολές της πολιτικής ηγεσίας>>.
Σοκάρουν τους ανυποψίαστους οι αποκαλύψεις του νέου τεύχους του Hot Doc. To περιοδικό φέρνει στη δημοσιότητα ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο οι βασανισμοί, οι οποίοι έχουν καταγγελθεί από μετανάστες και έχουν διαψευστεί από τον υπουργό Νίκο Δένδια, όχι μόνο είναι πραγματικότητα, αλλά απόρροια εντολών κάποιου εξαιρετικά υψηλά ιστάμενου.
Μετά από όλα αυτά η Ελλάδα δικαίως θα ανέλθει στη λίστα των χωρών που καταπατώνται τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου. Ήδη έχει καταδικασθεί από διεθνείς οργανισμούς. Όπως αποκαλύπτει το Hot Doc η άθλια αυτή κατάσταση δεν είναι τυχαίες πράξεις παράφρονων αλλά εντολές άνωθεν. "Κάντε τη ζωή τους κόλαση". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: