mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τίνος είναι ο Αθήνα 9,84;

Το κομματικό μαγαζάκι του Γιώργου Καμίνη και του Τάκη Καμπύλη

Από τον Δημήτρη Κανελλόπουλο στο e-tetradio.gr

Ο «Αθήνα 9.84», αντί να είναι ραδιόφωνο όλων των Αθηναίων, αυτών που το πληρώνουν και το συντηρούν δηλαδή, έχει μετατραπεί σε πλατφόρμα προβολής της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της Κεντροαριστεράς. Συντονίστηκα Δευτέρα μεσημέρι με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τονΆρη Τόλιο και άκουγα την κ. Αθηνά Δρέττα, μέλος του συντονιστικού οργάνου τηςκίνησης των 58 για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς, να μιλάει επί ένα τέταρτο περίπου για το εγχείρημα. Ήταν πολύ επίκαιρο το θέμα, βέβαια, πάρα πολύ επίκαιρο, ήταν όντως θέμα για κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Δείτε λοιπόν πως μπατάρει πολιτικά ο ραδιοσταθμός (όλων των Αθηναίων), δείτε από ποιους πολιτικούς πήραν συνεντεύξεις στον «Αθήνα 9.84» τον Δεκέμβριο.

Ποιοι μίλησαν; Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης της ΔΗΜΑΡ, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, η Φωτεινή Σκοπούλητης ΔΗΜΑΡ, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο βουλευτής Επικρατείας και γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης.

Από τις 12 Δεκεμβρίου όταν και έδωσε συνέντευξη στο σταθμό ο υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης και μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης έχει να μιλήσει (όπως βλέπουμε στο site του σταθμού - εκτός κι αν τα δεν ανεβάζουν όλα, πράγμα το οποίο δεν το νομίζω) κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραίτηση της προέδρου της ΔΕΡΑ Κατερίνας Δωρή

Και συνεχίζουμε: ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΔΗΜΑΡ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτηςτης ΔΗΜΑΡ, η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή (πάλι αυτή), ο συνταγματολόγος και μέλος της κίνησης των 58 για την Κεντροαριστερά, Νίκος Αλιβιζάτος, ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΠαΣοΚ και μέλος της κίνησης των 58 για την κεντροαριστεράΘανάσης Χειμωνάς, η Μαρία Δαμανάκη, ο οικονομολόγος και μέλος της κίνησης των 58 για την κεντροαριστερά, Πασχάλης Αγανίδης, ο πρώην υπουργός και επικεφαλής του "Κοινωνικού Συνδέσμου", Γιώργος Φλωρίδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.
Και φτάνουμε στις 9 Δεκεμβρίου για να μιλήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Ολόκληρο το άρθρο και τα ενδιαφέροντα σχόλια επί του editorial στο site του e-tetradio


Δεν υπάρχουν σχόλια: