mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αγριεύει η κατάσταση. Απεργία και στην ΕΡΤ;

Στάση εργασίας κήρυξε για σήμερα και η ΠΟΣΠΕΡΤ καλύπτοντας την ΕΤΙΤΑ ως αύριο το πρωί, βγάζοντας από το κάδρο την τηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων. Και προειδοποιεί ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συντονισμός δράσης ανάμεσα στα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια...
Το τηλεοπτικό σύστημα αλλά και το πολιτικό δέχεται ισχυρά πλήγματα. Τα ιδιωτικά κανάλια δεν μπορούν να προωθήσουν, προβάλλουν, περάσουν τα μηνύματα του συστήματος. Η επιχείρηση της μεγάλης χειραγώγησης των πολιτών κινδυνεύει.
Όπως φαίνεται-παρά τις απεργοσπασίες του ΣΚΑΙ και του Alpha (από σήμερα), το μήνυμα έχει ληφθεί. Και σε πολιτικό επίπεδο. Να περιμένουμε αλλαγή στάσης των ιδιοκτητών τις επόμενες μέρες;

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σταθερά και αταλάντευτα αγωνίζεται για να μην επιτρέψει να κατακερματιστούν  οι εργασιακές σχέσεις και οι αμοιβές των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Αυτό τον καιρό που οι εργαζόμενοι έχουν μπει στην «προκρούστια κλίνη» κι έχουν φτάσει στα όρια της φτώχειας, δε μπορούν πλέον να χρηματοδοτούν! με διάφορους τρόπους τις επιχειρήσεις των ΜΜΕ.
Οι εργαζόμενοι ζητούν το αυτονόητο, να μπορούν να εργάζονται, να έχουν αξιοπρέπεια για να παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΕ, ενωμένοι σα γροθιά θα δώσουμε την απάντηση στην κυβέρνηση της Τρόικα και στους επικεφαλής των ΜΜΕ.

Το μέλλον μας είναι δικό μας και δεν το εκχωρούμε σε κανέναν.

Θα διεκδικούμε πάντα, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για να μπορούμε να αποδώσουμε και περισσότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: