mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δημοσιιογράφοι και τεχνικοί των ΜΜΕ στο πλευρό των διαδηλωτών

Η ανακοίνωση των ομοσπονδιών και η live μετάδοση της μεγαλειώδους συγκέντρωσης
http://www.ustream.tv/channel/dimosiografoiert


Η ΠΟΕΣΥ και η ΠΟΣΠΕΡΤ χαιρετίζουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση-διαδήλωση των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, που στο πλαίσιο της γενικής απεργίας αξίωσαν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στο Ηράκλειο, στην Πάτρα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου και καταδίκασαν την αντεργατική κυβερνητική πολιτική.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη των δημοσιογράφων σε όλους τους εργαζόμενους και συνεχίζουμε και αύριο την απεργία σε όλα τα δημόσια Μέσα (ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά ΜΜΕ και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας) σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει.
 Η απεργία σήμερα Τετάρτη είχε καθολική επιτυχία σε όλα τα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης και η συμμετοχή των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων στη συγκέντρωση και διαδήλωση ήταν εντυπωσιακή. Νέα μαχητική συγκέντρωση πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί, έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης της πρωτεύουσας.
Την Τρίτη συνέρχεται το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ προκειμένου να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα και να οργανώσει την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων. Καλούνται οι Ενώσεις Συντακτών να διασφαλίσουν την επιτυχία των απεργιακών κινητοποιήσεων και να βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση της αντεργατικής και αντισυνταγματικής εκτροπής, από την κυβέρνηση.
Η ΠΟΕΣΥ χαιρετίζει τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που βρέθηκαν δίπλα στους διαδηλωτές και με γενναιότητα περιέγραψαν την πορεία και τις συγκρούσεις και τους καλούμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα να συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους, σύμφωνα με τους δεοντολογικούς κανόνες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: