mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σε 16:9 η εικόνα με Στάη

Η καθυστέρηση της Έλλης Στάη στο στούντιο της ΝΕΤ στις 9.00 ακριβώς έχει λόγο σοβαρό. Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες της στήλης με άκρα μυστικότητα ετοιμάζεται η νέα εικόνα του δελτίου της κρατικής τηλεόρασης που θα βγει σε 16:9! Η ευρεία οθόνη είναι το μικρό μυστικό της παραγωγής που ετοιμάζεται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι άλλου είδους προβλήματα.


Η έναρξη του δελτίου με την Έλλη Στάη στο τιμόνι αναβάλλεται πλέον για τις αρχές Φεβρουαρίου αφού τότε εκτιμάται πως θα ανέβουν στο ραδιομέγαρο και οι νεοπροσληφθέντες συμβασιούχοι της κρατικής τηλεόρασης. Πέρα από τους συντάκτες και ρεπόρτερ αναμένεται και η έλευση γνωστών, αναγνωρίσιμων δημοσιογράφων που εκτός του ρόλου τους ως «εκπομπάρχες» θα κληθούν να έχουν ρόλο και στο δελτίο της Έλλης Στάη.
Η πρόσληψη της δημοσιογράφου ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες, μέσω διαδικασιών διαφάνειας από το open-ert όπου αποτυπώθηκε και το ύψος των μηνιαίων μεικτών αποδοχών της στις 4.000 ευρώ με σύμβαση Προσωπικού Ειδικών Θέσεων. Οι υπόλοιποι συμβασιούχοι βρίσκονται ακόμη σε ομηρία καθώς την περασμένη εβδομάδα οι λίστες με τα ονόματα που επιλέχθηκαν δεν έφθασαν ποτέ στο ΔΣ της εταιρείας εξαιτίας της αντίδρασης των συνδικαλιστών στην αιφνιδιαστική απαίτηση να κοπούν όσοι συμβασιούχοι επιλέχθηκαν και είχαν συγγενείς στην κρατική τηλεόραση. Η ένταση παραμένει αν και άρχισε μαραθώνιος διαβουλεύσεων για να βρεθεί συμβιβαστική λύση.
(αναδημοσίευση από τη στήλη greektv-com, Espresso Κυριακής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: