mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Όσα δεν θα διαβάσετε αλλού για την ψηφιακή τηλεόραση


<<Ψηφιακή τηλεόραση με αυθαίρετα υλικά

Το 2015 θέλοντας και μη, η Ελλάδα θα ενταχθεί στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης. Βλέπετε είναι το τελευταίο έτος κατά τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών για να σβήσει ολοκληρωτικά το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα σε όλο τον κόσμο. Και ενώ ο υπόλοιπος κόσμος σε Ευρώπη και ΗΠΑ ασχολείται έντονα με το επόμενο βήμα, την απόδοση του φάσματος των 700 ΜΗz στις ευρυζωνικές υπηρεσίες, ενώ τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ένωσης Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Οργανισμών (EBU), της ένωσης ιδιοκτητών ιδιωτικών καναλιών ανταλλάσσουν έγγραφα και επιστολές για το πως δεν θα πληγεί η ελεύθερη τηλεόραση από τη νέα αυτή αφαίρεση συχνοτήτων, στο μακρινό χωριό της Ευρώπης, την Ελλάδα οι ιθύνοντες αποφασίζουν τη ...συνέχιση τη αναλογικής εκπομπής.
Μα, θα αναφωνήσουμε. Είναι δυνατόν να επιτρέπεται ακόμη η αναλογική εκπομπή; Για την Ελλάδα μιλάμε, ας μη ξεχνιόμαστε>>.

To θέμα και το ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν με την ψηφιακή μετάβαση δημοσιεύονται στο νέο τεύχος του περιοδικού  "Ψηφιακή Τηλεόραση" που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. 
Διαβάζουμε στο δελτίο Τύπου του περιοδικού

Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση (Digital TV info) στα περίπτερα
Πρώτο τεύχος Ιανουαρίου για το 2015 και πρώτο τεύχος με νέο όνομα. Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση κυκλοφορεί στα περίπτερα, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει προχωρήσαμε σε ελληνική ονομασία αντί του Digital TV info.


Και στο νέο τεύχος διατηρούμε την υψηλή ποσότητα ύλης, διαθέτοντας συνολικά 132 σελίδες, με ποιοτικά θέματα που καταπιάνονται στο 100% με την αγορά της δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις 84 σελίδες του Security Report, δημιουργείται ένα καλό πακέτο 216 σελίδων που σπανίζει σήμερα στην αγορά του περιοδικού τύπου. Και όσοι από εσάς είστε συνδρομητές, αυτό το μήνα θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν και το Ημερολόγιο 2015, των περιοδικών Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report.
Και αυτό το μήνα η ισχυρή συντακτική ομάδα ήταν στα φόρτε της με Γιάννη Φίλιππο Δημητριάδη, Παύλο Κερασίδη, Σωτήρη Χατζηστρατή, Νίκο Δρικάκη, Παναγιώτη Μαλακούδη, Ματίνα Παπαχριστούδη, Αγγελή Μιχαλόπουλο και Αργύρη Νομικό, δείχνοντας ότι παρά τις δυσκολίες των καιρών το sat team παραμένει αναλλοίωτο.
Ενόψει του αυριανού switch off, αλλά και αυτών που θα ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες, το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση, έχει ετοιμάσει πλήρη αφιέρωμα για τις περιοχές εκπομπής και την λήψη τους, ενώ μέσα από την στήλη Media News μπορείτε να ενημερωθείτε με αποκλειστικές ειδήσεις γύρω από τις εξελίξεις στην επίγεια ψηφιακή TV.
Τα ελεύθερα κανάλια High Definition αποτελούν ακόμη και σήμερα μια όαση για τους κατόχους τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας. Η σάρωση των δορυφορικών ουρανών έδειξε πλούσιο θέαμα, με αρκετά αθλητικά σε εικόνα HD!
Αν σας αρέσουν οι ιδιοκατασκευές τότε αυτό το μήνα σας δείχνουμε τον τρόπο που μπορείτε να κατασκευάσετε έναν ελεγκτή εντολών DiSEqC, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ελέγχετε δέκτες και διακόπτες DiSEqC.
Ενόψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου, οι περισσότερες εταιρίες έχουν προμηθευτεί ήδη τα νέα μοντέλα τους. Έτσι αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τα τεστ των δεκτών Enigma 2/ Linux Xtrend 7000 & 7500 και του δέκτη Amiko Mini Alien με δυνατότητα dual boot Spark/Enigma 2 και του επίσης Linux/Broadcom δέκτη Medialink Ixuss One.
Ο MAG260 αποτελεί το τελευταίο IPTV box Infomir, ενώ ο Bensat 125HD, είναι ένας οικονομικός επίγειος ψηφιακός δέκτης που αξίζει να κοιτάξετε.
Σε πιο τεχνικό επίπεδο έχουμε τον νέο διαμορφωτή της βελγικής Amttron TM180HD τον πρώτο ουσιαστικά ευρωπαϊκής κατασκευής διαμορφωτή που έρχεται να συναγωνιστεί στην τιμή τους κινέζους ομόλογούς του.
Το Promax HD Ranger Lite είναι το πρώτο όργανο της Promax, που χτυπάει την χαμηλή κατηγορία τιμής. Μπορεί να του λείπουν οι special δυνατότητες των υπόλοιπων οργάνων της σειράς Ranger, αλλά αυτά που κάνει, τα κάνει πάντα στην γνωστή ποιότητα Promax.
Τα τεστ ολοκληρώνονται με τον Engel PRO AM 1000, τον πρώτο προγραμματιζόμενο ενισχυτή κεντρικής κεραίας, που ρυθμίζεται εξολοκλήρου μέσω Smartphone ή Tablet. Ένα απολαυστικό review που συνδυάζει τον χώρο των έξυπνο συσκευών, με τις επαγγελματικές ρυθμίσεις των ενισχυτών – φίλτρων.
Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.


Καλές λήψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: