mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

“Δώρο” και η ΕΣΗΕΑ Α.Ε. στον Σαμαρά και τον Παπούλια

Η Πρόεδρος και η πλειοψηφία του ΔΣ
έδιωξαν τους δημοσιογράφους από το σωματείο τους με τα ΜΑΤ


Πρωτοβουλία για την Ανατροπή
(Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)


Τα ΜΑΤ επιστράτευσε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και “κολλητή” του Μαξίμου, με τη συνδρομή της πλειοψηφίας του ΔΣ, για να πετάξουν έξω από το σωματείο τους δεκάδες μέλη του, με την κατηγορία ότι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό των Μνημονίων. Και φυσικά, οι δυνάμεις της τάξης δεν είχαν κανένα πρόβλημα να προπηλακίσουν τους... ύποπτους για τρομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους ήταν και εκλεγμένοι συνδικαλιστές, όπως μέλη των ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, της διοίκησης της ΠΟΕΣΥ κ.λπ.
Είναι προφανές πως ορισμένοι δείχνουν πια ανοιχτά ότι προτιμούν να έχουν ως συνομιλητές όχι τον κόσμο της εργασίας, αλλά τον Σαμαρά, τον Παπούλια και τους διάφορους κολαούζους τους, που σε αγαστή συνεργασία έχουν σπείρει τη φτώχεια και τον τρόμο στην κοινωνία. Ανάμεσά τους και σε χιλιάδες δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, οι οποίοι έχουν απολυθεί, έχουν δει τους μισθούς και τις συντάξεις τους να μειώνονται, αλλά και την ενημέρωση να μετατρέπεται από δημόσιο αγαθό σε εμπόρευμα και μέσο ωμής προπαγάνδας.

Είναι προφανές ότι το σύστημα “Αντωνιάδου και Σία”, μιας και δεν έχουν καταφέρει να αποτρέψουν ούτε μία απόλυση ή μείωση μισθού – άλλωστε, δεν έχουν καν προσπαθήσει – επιχειρούν τώρα να μετατρέψουν την ΕΣΗΕΑ σε μία ανώνυμη εταιρία, που θα ασχολείται με επιμορφώσεις, διοργάνωση εκθέσεων και σεμιναρίων, καθώς και με παρουσία σε κοσμικές εκδηλώσεις και σαλόνια, εν είδη γλάστρας. Και σε αυτό, δυστυχώς, έχουν την ανοχή (αν όχι κάτι χειρότερο...) ορισμένων αριστερών ρεταλιών, που ονειρεύονται κυβερνήσεις για να αλλάξουν δήθεν τη χώρα.

Να μην τους περάσει! Τιμωρήστε τους! Στείλτε τους στα σπίτια τους!

Το σωματείο ανήκει στα μέλη του, όχι στην κυβέρνηση,
τις μνημονιακές διοικήσεις και τα ΜΑΤ.

Τιμούμε τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ με υπόσχεση για ανατροπή και νέους αγώνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια: