mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Υποδεχόμαστε το 2015 στην ελεύθερη ΕΡΤ 3

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΡΤ3

Ο κόκκορας (δια)λαλεί το ξημέρωμα, αφυπνίζει συνειδήσεις και προαναγγέλλει τον ερχομό της νίκης, της νέας μέρας!

Οι απολυμένοι/εργαζόμενοι της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 καλούν την κοινωνία σε μια γιορτή αντίστασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αγγελάκη 14, προαναγγέλλοντας με εύγλωτο τρόπο (βλέπε σχετική αφίσα) τη νέα μέρα που χαράζει με τον ερχομό του 2015, ενάντια στο "μαύρο" που πριν ενάμιση χρόνο (11 Ιούνη 2013)επέβαλλε η παραπαίουσα συγκυβέρνηση στην αυθεντική έκφραση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της χώρας.



Οι εργαζόμενοι υποδέχονται τη νέα χρονιά με τη βεβαιότητα της επερχόμενης νίκης μαζί με τους αλληλέγγυους που για πάνω από 18 μήνες στήριξαν τον ηρωικό αγώνα των όρθιων εργαζομένων της ΕΡΤ και ειδικότερα της ΕΡΤ3. Καλούν τον κόσμο το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου να πλαισιώσει τη γιορτή που θα κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες, με μουσική, χορό και φαγοπότι αλλά κυρίως με αγωνιστική διάθεση και ελπίδα για τη νίκη που πλησιάζει, "όχι γιατί η νίκη μας περιμένει αλλά γιατί ΕΜΕΙΣ βαδίζουμε προς αυτήν", όπως συνηθίζουν να λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.



Η παρουσία μας κατά την αλλαγή του χρόνου στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή αντίστασης των εργαζομένων της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3 θα ενδυναμώσει το κοινό μας αίτημα, εργαζομένων και αλληλέγγυας κοινωνίας, για ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΕΡΤ, μιας "άλλης" ακηδεμόνευτης ΕΡΤ στην υπηρεσία της κοινωνίας και όχι του κράτους και της εξουσίας.

ΟΛΟΙ το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου 2014 στην Αγγελάκη 14, στο κτίριο της Ελεύθερης Αυτοδιαχειριζόμενης Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3.

ΜΑΖΙ θα διώξουμε το σκοτάδι! ΜΑΖΙ θα φέρουμε το νέο ξημέρωμα...

Εργαζόμενοι στην Ελεύθερη Αυτοδιαχειριζόμενη Ραδιοφωνία της ΕΡΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια: