mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτοφανής ανταπόκριση δημοσιογράφων υπέρ του Νίκου Ρωμανού

Η ανταπόκριση των δημοσιογράφων, των πραγματικά εργαζόμενων δημοσιογράφων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην ανοργάνωτη πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για το αυτονόητο δικαίωμα του Νίκου Ρωμανού στη ζωή και την εκπαίδευση.
Το πολιτικό σύστημα για τους δικούς του λόγους εμφανίζεται να σμπρώχνει στο θάνατο τον αναρχικό Νίκο Ρωμανό. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι, βγήκαμε από το καβούκι μας και βάλαμε το όνομά μας φωνάζοντας επίσης το αυτονόητο. Τον Νίκο Ρωμανό τον δολοφονούν. Η προπαγάνδα των κυβερνητικών φερέφωνων και διάφορων σαλτιμπάγκων της πολιτικής σκηνής πέφτει στο κενό. Ακόμη και η ΕΣΗΕΑ πιάνοντας τον παλμό της βάσης του δημοσιογραφικού κλάδου εξέδωσε ανακοίνωση.
Κανείς από εμάς που μετείχαμε σε αυτή την πρωτοβουλία δεν περιμέναμε την τόση μεγάλη ανταπόκριση. Για αυτό το λόγο, οι υπογραφές θα συνεχίσουν να συγκεντρώνονται έως αύριο το βράδυ. Μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 400 και συνεχίζουμε...

 Το βράδυ της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου κλείνει οριστικά η λίστα και το σύνολο των συναδέλφων δημοσιογράφων θα δημοσιοποιηθεί με ανακοίνωση. Παράλληλα τα ονόματα θα σταλούν στους κρατικούς φορείς και τα συνδικαλιστικά μας όργανα. Μια απλή υπενθύμιση, μια κραυγή από τον δημοσιογραφικό κλάδο για το δικαίωμα του νεαρού αναρχικού στη ζωή και τη μόρφωση.
Αύριο Πέμπτη θα σταλούν τα νέα ονόματα και το πρωί της Παρασκευής η οριστική λίστα υπογραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: