mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΕΡΙΤ ξαμόλυσε τη ΔΕΗ για να φιμώσει την ελεύθερη ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΑ

Συνεχίζεται η επιχείρηση φίμωσης των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΑ. Σήμερα, εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι εμπόδισαν εργολάβο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στην ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ. Δυστυχώς όμως η ΔΕΗ, έκοψε το ρεύμα στον πομπό των Μεσαίων στα Χανιά. Ο πομπός των Χανίων έχει πολύ μεγάλη ισχύ καλύπτοντας μεγάλο έυρος της επικράτειας.
Την ίδια ώρα, επι ποδός είναι αλληλέγγυοι και εργαζόμενοι σε Ορεστιάδα και Κομοτηνή. Υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες για αντίστοιχες ενέργειες και στους εκεί σταθμούς και πομπούς.
Η εντολή για την φίμωση των Περιφερειακών Σταθμών της ελεύθερης ΕΡΤ έχει δοθεί απευθείας από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ. Την τελευταία εβδομάδα οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και οι πολίτες που στέκονται 18 μήνες πλάϊ τους έχει χρειαστεί είτε να επανασυνδέσουν το ρεύμα είτε να αποτρέψουν τη διακοπή σε 5 σταθμούς. Πρόκειται για μια ολομέτωπη «μαύρη» επίθεση ενάντια στις φωνές που ακόμα αντιστέκονται. Δεν πρέπει επίσης να θεωρηθεί άσχετη η συγκυρία στην οποία επιχειρείται αυτή η καταστολή μέσω της διακοπής του ηλεκτρικού.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι που κρατάνε την Ελεύθερη, Αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ ζωντανή και δυνατή είναι αποφασισμένοι να δώσουν και αυτή τη μάχη για να κρατηθεί η αδέσμευτη φωνή της πραγματικής Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης στον αέρα. Είναι μια ακόμα μάχη αξιοπρέπειας και επιβίωσης και θα την κερδίσουν!

Πηγή: ertopen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: