mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Διοίκηση για την επερχόμενη συγχώνευση στον Αγγελιόφορο;


Η εταιρία του «Αγγελιοφόρου» υπό προσωρινή διοίκηση

Γράφει ο aggelioforos-forum

Ένα βήμα πριν από το διορισμό προσωρινής διοίκησης βρίσκεται η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ, η μεγαλύτερη εκδοτική εταιρία της Βόρειας Ελλάδας, η οποία εκμεταλλεύεται τις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος», «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» και σειρά άλλων εντύπων.

Μία εβδομάδα μετά την αιφνίδια και εν πολλοίς προσχηματική παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, ο ίδιος αποφάσισε να ζητήσει από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης να αναθέσει σε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της παραπαίουσας εκδοτικής εταιρίας.

Η σχετική αίτηση κατατέθηκε με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας και συνοδεύεται από αίτημα για την έκδοση προσωρινής διαταγής, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί αύριο (σήμερα), Παρασκευή, στις 11 π.μ.

Την αίτηση υπογράφει η Δελφίνι Συμμετοχές ΑΕ, συμφερόντων του βιομήχανου Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, η οποία είναι μία εκ των τριών μετόχων της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, κατέχοντας το 33,33% του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην αυριανή συζήτηση έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι και των άλλων δύο εταίρων, δηλαδή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ΑΕ, συμφερόντων Στ. Ψυχάρη, που κατέχει το 33,33% των μετοχών, και της Πήγασος Εκδοτική ΑΕ, συμφερόντων Γ. Μπόμπολα, που κατέχει ποσοστό επίσης 33,33%.

Τα προτεινόμενα μέλη

Η συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ  https://agelioforum.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: