mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καβγάς με τη Στάη και σεκιούριτυ με αλεξίσφαιρα γιλέκα στην ΕΡΤ

Η "έξοδος" της Έλλης Στάη καταρχήν χθές το βράδυ από το δελτίο της ΝΕΤ και από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής λίαν συντόμως (εκτός εάν...) είναι το πρώτο ηχηρό επεισόδιο στον τριτοκομματικό έλεγχο της κρατικής TV.
"Θα εξέλθει ηρωικά ως διωχθείσα της τριτοκομματικής κυβέρνησης από την ΕΡΤ η Έλλη Στάη; Το χθεσινό επεισόδιο σφοδρής σύγκρουσης ανάμεσα στην "παλιά" Στάη και το νέο διευθυντή Θωμόπουλο, εκεί οδηγεί", γράφει το media project. "
Και εκεί που λες τα είδαμε όλα, διαψεύδεσαι. Γιατί όπως φαίνεται τίποτε δεν είδαμε ακόμη. Ο "Ασύνταχτος Τύπος" γράφει πως στην ΕΡΤ-3 περιπολούν άνδρες σεκιούριτυ με αλεξίσφαιρα γιλέκα! 
<<στηΘεσσαλονίκη, στον 102fm της ΕΡΤ3, στην Αγγελάκη 14, οι εργαζόμενοι, προσερχόμενοι στη δουλειά τους από νωρίς το πρωί, διαπίστωσαν την εγκατάσταση εντός του κτιρίου, ανδρών ιδιωτικής ομάδας φύλαξης (security) με… αλεξίσφαιρα γιλέκα! Κανείς δεν γνωρίζει σε τι αποσκοπούν οι… «προετοιμασίες πολέμου»(;) και οιαιφνιδιαστικές αλλαγές σε πρόσωπα που «τολμούν» να εκφράζουν τις απόψεις τους και να ασκούν ελεύθερα το δημοσιογραφικό τους επάγγελμα>>, γράφει το site.
Αν προστεθούν σε όλα τα παραπάνω οι πυρετώδεις προετοιμασίες να παραδοθεί η Κατεχάκη ως στρατόπεδο κράτησης μεταναστών, είναι φανερό πως η εποχή ΥΕΝΕΔ εγκαθιδρύεται. Και ως γνωστόν στις δικτατορίες, όπως και στις επαναστάσεις, πρώτα την τηλεόραση καταλαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: