mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μαζί το φάγανε...το ρεύμα

O δήμος πλήρωνε ρεύμα για αναμεταδότες των ιδιωτικών σταθμών!
(αναδημοσίευση από Digital Tv info)

Μια καταπληκτική ιστορία αποκαλύφθηκε στον Πύργο μετά από έλεγχο του δήμου Πύργου στους λογαριασμούς ρεύματος που έφθαναν ετησίως τις 14.000 ευρώ! Η έρευνα από το δήμο στις καταναλώσεις ρεύματος προέκυψε ύστερα από δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς". Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε πως η υπερβολική σπατάλη ρεύματος γινόταν σε έναν μετρητή στην κεραία εκπομπής του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Πύργου στο χώρο "Φραγκοπήδημα" ο οποίος έκλεισε το 2001! Τι είχε συμβεί; Ο μετρητής λειτουργούσε και από εκεί έπαιρναν ρεύμα οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Αθήνας και όλα τα άλλα ιδιωτικά ραδιόφωνα της ευρύτερης περιοχής. 
Όπως δείχνει η έρευνα του δήμου, το 2001 όταν έκλεισε ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός έγινε αίτηση στη ΔΕΗ. Όχι για να κοπεί το ρεύμα αλλά για να μετατρέψει τη μονοφασική διανομή σε τριφασική. Έκτοτε κανείς δεν ασχολήθηκε μέχρι που βρέθηκε το υπερβολικό ποσό κατανάλωσης ρεύματος.
Το θέμα παρουσιάστηκε ως "σκάνδαλο" στο δήμο Πύργου και ήδη εστάλη έγγραφο στη ΔΕΗ για διακοπή της ηλεκτροδότησης. Το αποτέλεσμα; Για κάποιες ώρες εξαφανίστηκαν από την οθόνη στην Ηλεία τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: