mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Καταγγελία για την "παράνομη" ΔΤ στην Επιθεώρηση Εργασίας

Μια μέρα πριν την εκπομπή αθλητικού προγράμματος, των αγώνων του Τσάμπιονς Λίγκ από το μόρφωμα της ΔΤ, μια παράτυπη τηλεόραση που δεν έχει φορέα αλλά λειτουργεί με αποφάσεις μιας γενικής διεύθυνσης του υπουργείου Γ. Στουρνάρα, η ΠΟΣΠΕΡΤ κατέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας ζητώντας έλεγχο των υπηρεσιών που παρέχονται στη γενική γραμματεία. Παράλληλα η ΕΣΗΕΑ με την επιστολή της στον υπουργό Εργασίας κατήγγειλε πως παρέχεται μαύρη κα ανασφάλιση εργασία. 

Η επιστολή της ΠΟΣΠΕΡΤ

Σας γνωρίζουμε ότι λειτουργεί εκτός νόμου Τηλεοπτικό Κανάλι με την επωνυμία ΔΤ, απασχολώντας προσωπικό στα κτήρια της Γενικής Γραμματείας Τύπου οδός Αλεξάνδρου Πάντου 9, και στις εγκαταστάσεις ΕΡΤ στην Λεωφόρο Μεσογείων 136, καθώς και στην οδό Μουρούζη και Ρηγίλλης.
Στους προαναφερόμενους χώρους, γίνονται οι εργασίες για τον προγραμματισμό και τη μετάδοση προγράμματος του παραπάνω Τηλεοπτικού Σταθμού, τεχνικές εργασίες και εγκαταστάσεις, καθώς και μια σειρά Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, με προσωπικό για το οποίο δεν έχουν υπογραφεί οι προβλεπόμενες σύμφωνα με το νόμο συμβάσεις εργασίας και δεν τηρούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται από την εργατική νομοθεσία.
Η άμεση παρέμβαση σας και ο έλεγχος που υποχρεούστε να διεξάγετε, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα ώστε να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες και η παραβίαση των Νόμων.







Δεν υπάρχουν σχόλια: