mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ούτε τη Δ.Ε.Θ δεν μπορεί να καλύψει η Δ.Τ...

Οι διαφορές ανάμεσα στο κυβερνητικό μόρφωμα της Δ.Τ που λειτουργεί με τον ομφάλιο λώρο της γενικής γραμματείας και της ΕΡΤ των εργαζομένων στο ραδιομέγαρο είναι πλέον εμφανείς. Παρά το γεγονός ότι με κυβερνητική "πυγμή" το επιτελείο Στουρνάρα, Καψή συνεχίζει τις παρανομίες και το σήμα της Δ.Τ εκπέμπεται στον αέρα ενώ της ΕΡΤ μόνο ιντερνετικά, όλοι καταλαβαίνουν ποιος κάνει τηλεόραση. Η μεγαλύτερη πλάκα είναι η απελπισία του επιτελείου, πολιτικού και δημοσιογραφικού που δεν μπορούν να βγάλουν δελτίο ειδήσεων ή να καλύψουν σημαντικά γεγονότα. Και άντε τη Συρία, ένας Αβραμόπουλος τους φθάνει και τους περισσεύει, τη Δ.Ε.Θ όμως; Πάλι με αποφάσεις της Γ.Γ για έγκριση ταξιδιών των ιδιωτών καμεραμέν του Αντώνη Σαμαρά, θα καλυφθεί η επίσκεψη του στη Θεσσαλίνη; Γελάει πια ο κόσμος. Μεγάλη η πίκρα όσων ανέλαβαν να διαχειριστούν το έγκλημα του λουκέτου της ΕΡΤ για ένα καμπρίτσιο του Σαμαρά και της ομάδας του Μαξίμου επειδή ήθελαν να εκδικηθούν τους συνδικαλιστές και να λένε πως πρόσφεραν το καλύτερο δώρο στα ιδιωτικά τηλεοπτικά συμφέροντα.
Η ΕΡΤ του ραδιομεγάρου σχεδιάζει φυσικά την πλήρη κάλυψη της Δ.Ε.Θ. Και δικαίως δηλώνει πως είναι η μόνη δημόσια TV που διαθέτει αυτή τη στιγμή ανταποκριτή στη Μέση Ανατολή όπως και σε όλες τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Για να δούμε πως θα καλύψει η Δ.Τ την είδηση πως το κοινοβούλιο της Αγγλίας είπε όχι στην επίθεση στη Συρία. Με δήλωση Αβραμόπουλου ή Κεδίκογλου, φανταζόμαστε...

Η ανακοίνωση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ για τους ανταποκριτές



Η ΕΡΤ ήταν πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα εσωτερικά και διεθνή, προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να έχει τη δυνατότητα έγκαιρης και κυρίως έγκυρης ενημέρωσης.
Ο κανόνας αυτός εξακολουθεί να ισχύει και να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά και στην εν εξελίξει κρίση στη Συρία.
Παραμονές ενός ακόμη πολέμου, που φυσιολογικά αποτελεί το πρώτο θέμα της παγκόσμιας ειδησεογραφίας, η ΕΡΤ είναι το μοναδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της χώρας που διαθέτει ανταποκριτή στην φλεγόμενη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Ο Πάνος Χαρίτος, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ιερουσαλήμ ενημερώνει καθημερινά του τηλεθεατές της ΝΕΤ και τους ακροατές του Δικτύου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για όλες τις εξελίξεις.
Παράλληλα, οι ανταποκριτές της ΕΡΤ από τα κέντρα αποφάσεων, από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, από την Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη, μεταδίδουν καθημερινά ρεπορτάζ για όλες τις κρίσιμες εξελίξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: