mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πως θα δοθούν οι ψηφιακές tv άδειες; Στο νέο τεύχος του Digtialtvinfo

Με ειδικά τεχνολογικά θέματα για μυημένους αλλά και αμύητους που θέλουν να γνωρίζουν αυτά που έρχονται, όπως το 4Κ, και πολλές αποκαλύψεις για την πορεία της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, κυκλοφορεί στα περίπτερα στο νέο τεύχος Μάϊου του περιοδικού Digitai TV info. Και με μια ανάλυση για την ψηφιακή που περιγράφει, εκτιμά και αποκαλύπτει τη στενή διασύνδεση τρόϊκας, κυβέρνησης και καναλρχών.

Τα θέματα του περιοδικού σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του περιοδικού:
Άκρως ενημερωμένο με την τελευταία λέξη της επικαιρότητας κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέοτεύχος Μάιου του Digital TV info. Παρά την μετάθεση του switch off της Κρήτης για τις 28 Ιουνίου, στο νέο τεύχος θα βρείτε πλήρη ενημέρωση για το πώς θα γίνει η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή TV, σχεδόν σε ολόκληρο το Βόρειο Τμήμα του Νησιού.
Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τότε που τελείωσε η μεγάλη κλαδική έκθεση Indelex by Electronicaκαι στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε πλήρες φωτορεπορτάζ με όλα τα highlights της έκθεσης και μαζί με όλα τα νέα προϊόντα που εμφανίστηκαν στην διοργάνωση – θεσμό για τον κλάδο.
Το θέμα βέβαια που δεσπόζει στο νέο τεύχος είναι αυτό που αναλύει την νέα τεχνολογία υπερυψηλής ανάλυσης 4K. 
Ο Στάθης Ασπιώτης και ο Σωτήρης Χατζηστρατής, παρουσιάζουν για πρώτη φορά μέσα από τον έντυπο τύπο, τα πάντα για το UHDTV ή 4Κ, τόσο σε επίπεδο απεικόνισης σετηλεοπτικές συσκευές, όσο και σε επίπεδο εκπομπής. Επίσης, αναλύονται οι δορυφορικές δοκιμαστικές εκπομπές με τις τεχνολογίες που ακολουθεί η κάθε μία.

Για άλλη μια φορά το Digital TV info πρωτοπορεί, αφού παρουσιάζει σε όλο τον τεχνικό κόσμο τα πάντα για την τεχνολογία LTE που έχει ήδη επικρατήσει στην Ευρώπη και ακούγεται πλέον, όλο και πιο έντονα στη χώρα μας. Ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τις επιδράσεις του 4G στην τηλεοπτική μπάντα, από τον μοναδικό Θανάση Κυριακόπουλο.

Το ρεπορτάζ τρέχει πάντα μέσα από το Digital TV info και αυτό το μήνα φέρνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Διαβάστε πώς συνδέεται η τρόικα, η κυβέρνηση και η Digea, στο θέμα με την εκμετάλλευση των συχνοτήτων TV.

Εκτός από τα άρθρα, μπόλικο ρεπορτάζ περιέχουν και οι μόνιμες στήλες του Digital TV info. Στην στήλη της Media Transmitter, η Ματίνα Παπαχριστούδη όχι μόνο επεξηγεί το προτεινόμενο πλάνο της ψηφιακής μετάβασης, που πρώτη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του περιοδικού, αλλά αναφέρει και πιο είναι τελικά το σενάριο που θα ακολουθηθεί, δίνοντας οριστικό τέλος στις φήμες και υποθέσεις που αφελώς αναφέρονται το τελευταίο διάστημα.

Φυσικά, και στις υπόλοιπες μόνιμες στήλες του περιοδικού μπορείτε να διαβάσετε πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, όπως για την κατάργηση του πέμπτου αναμεταδότη της Nova, καθώς και των καναλιών R, ενώ μέσα από την νέα στήλη AV News που επιμελείται ο Στάθης Ασπιώτης θα μπορείτε να μαθαίνετε έγκυρα, όλα τα τελευταία νέα από το χώρο των consumer electronics.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί και στις συνεντεύξεις που έδωσαν αποκλειστικά στο περιοδικό μας οι κοEduard Tarre από την Engel Axil SL και Lengyel Marton της Amiko. Πραγματικά χειμαρρώδεις στις απαντήσεις τους και οι δύο μας έδωσαν απρόσμενα αποκαλυπτική ενημέρωση για τα πλάνα τους και τα επόμενα προϊόντα τους, αλλά και μπόλικη εμπειρία από άλλα switch off, όπως αυτό της Ισπανίας. Και οι δύο ήταν υπέροχοι!

Όσο αφορά τις δοκιμές νέων προϊόντων, αυτό το μήνα από το εργαστήριο του περιοδικού πέρασε ο ισχυρός linux δέκτης Gigablue HD Quad με 4 tuners, o οικονομικός enigma2 linux δέκτης cloudi-Box, το νέο σύστημα διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου και internet μέσω ομοαξονικού καλωδίου ή ηλεκτρικών γραμμών, CoaxData της Televes και ο νέος διπλός και άκρως ποιοτικός διαμορφωτής AV σε DVB-T, MDX 420 της Terra.

Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, με συγκριτικό τεστ στις σειρήνες αντί-αφρού, φωτορεπορτάζ από την Electronica και άλλα ειδικά θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρης και κυρίως έγκυρησύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: