mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ψυχάρης στην Ευελπίδων υπέρ Κουρή, εργαζόμενοι κατά Alter

Πλούσιο το σημερινό ρεπορτάζ από την Ευελπίδων. Εκεί συναντήθηκαν, όπως γράφει το blog pressarismenos, οι εργαζόμενοι του Alter και ο Σταύρος Ψυχάρης!
Ο δεύτερος κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια μετά την αίτηση αποφυλάκισης του Γιώργου Κουρή. To site αναρτά μάλιστα και επιστολή υποστήριξης από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Σήμερα 3 Απριλίου εκδικαζόταν και η αίτηση πτώχευσης του Alter την οποία ζητούν 230 εργαζόμενοι του σταθμού. 

Γράφει μεταξύ άλλων, το ρεπορτάζ του pressarismenou:

Μπορεί να εκδικάστηκε η αίτηση πτώχευσης των εργαζομένων του ALTER, στο κτήριο 6 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων. Ωστόσο, το...πραγματικό "ματς"...
... παίχτηκε μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά, όπου στο κτήριο 9 που βρίσκεται απέναντι, η ανακρίτρια εξέτασε την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο Γιώργος Κουρής . Ο εκδότης ισχυρίζεται ότι του "την είχαν στημένη" και δεν "μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφταναν μέχρι τη σύλληψη αυτού και του γιου του".
Όμως, η παρουσία του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, μονοπώλησε το ενδιαφέρον ειδικά όταν αυτός έγινε αντιληπτός από τους εργαζόμενους του καναλιού να εξέρχεται από το γραφείο της ανακρίτριας, λίγο πριν αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης τους...λίγα μέτρα πιο πέρα. 
Με την παρουσία του γνωστού εκδότη υπέρ του πρώην εργοδότη τους, να πυροδοτεί συζητήσεις μεταξύ τους, σχετικά με τα όσα...γίνονται στο παρασκήνιο της υπόθεσης.
Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες πέρα από το Ν.Χατζηνικολάου -συνέταιρο του Ανδρέα Κουρή- στον Όμιλο Real, είχαν ταχθεί στο πλευρό του ανοιχτά ο Άδωνις Γεωργιάδης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με επιστολή του Γραφείου Τύπου του κόμματος (στο οποίο επικεφαλής είναι ο Τέρενς Κουίκ...μέχρι πρόσφατα εργαζόμενος στο Kontra), ενώ και στο "Πρώτο Θέμα" του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, υπήρξε δημοσίευμα...με διάθεση υποστήριξης του Κεφαλλονίτη εκδότη.

Αν και αρχικά φάνταζε σαν Πρωταπριλιάτικο αστείο η επιστολή στήριξης του Σταύρου Ψυχάρη (λόγω του ότι δημοσιεύτηκε την πρωταπριλιά), όταν οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι του ALTER -και όχι μόνο- αντίκρισαν τον Ψυχάρη να εξέρχεται από το γραφείο της ανακρίτριας μόνο ως...αστείο δεν το εξέλαβαν. Ενώ κυριάρχησε στις συζητήσεις τους το κατά πόσο μπορούν να "σπάσουν" οι δεσμοί αίματος και τα κοινά συμφέροντα των μεγαλοεκδοτών, όταν αυτά θίγονται...
Για τη συνέχεια στο

Δεν υπάρχουν σχόλια: