mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ!

Μια διευκρίνηση στη ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ πριν μερικές μέρες (http://www.psat.gr/?p=2030)
ήταν για πολλούς ακατανόητη.
Ποιά υποψηφιότητα για συγκρότηση προεδρείου "υπέδειξε"; Αφού μέχρι και την 1η Ιουνίου, κανείς δεν είχε θέσει υποψηφιότητα για το προεδρείο. Όσοι είχαν όμως στη διάθεση τους την εν λόγω συγχαρητήρια επιστολή, κατάλαβαν πολύ καλά.
(Η επιστολή σε φωτο).

Σύμφωνα λοιπόν με την επιστολή ο επικεφαλής της παράταξης "Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων" Δημήτρης Τσαλαπάτης έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ! Με δεδομένο ότι στις 31 Μάϊου που εστάλη η επιστολή δεν είχε καν πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (έγινε την 1η Ιουνίου), δυο τινά συμβαίνουν.
Ή κάποιοι κάνουν την ευχή τους πραγματικότητα ή υπάρχει πρόθεση τέτοια και κάποιοι έχουν το προνόμιο να το γνωρίζουν εκ των προτέρων!
Βεβαίως ο ΠΣΑΤ μετά το χαμό που πραφανώς ακολούθησε ανακοίνωσε "διευκρινιστικά" πως δεν εμπλέκεται.

Η "διευκρίνση" του ΠΣΑΤ για την αποκάλυψη...



Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ επειδή έγινε προφανώς παρανόηση της συγχαρητήριας επιστολής που απεστάλη σε μέλος του Συνδέσμου που εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και επειδή διαπιστώθηκε κακή χρήση του περιεχομένου της, διευκρινίζει με απόλυτη σαφήνεια ότι ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν ευνόησε, ούτε υπέδειξε οποιαδήποτε υποψηφιότητα στη συγκρότηση προεδρείου στην Ένωση Συντακτών.

Ο ΠΣΑΤ είναι ανεξάρτητο μη Συνδικαλιστικό Σωματείο και δεν εμπλέκεται από την ίδρυση του, εδώ και 60 χρόνια, στις διαδικασίες εκλογής της διοίκησης και των άλλων οργάνων των συνδικαλιστικών μας φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: