mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Επιμένουν σε απόλυση συνδικαλιστή στην "Ε"

Αρχισαν τα όργανα και στην "Ε", δυο μόλις μέρες μετά την επιστροφή της στο χρηματιστήριο Αθηνών η οποία έγινε με αλλαγή(αναμόρφωση) των οικονομικών στοιχείων και αλλαγή προσώπων.
Η "Συσπείρωση" καταγγέλλει την "εμμονή" στην απόλυση του Βαγγέλη Παπαχρήστου ενώ το απόγευμα συγκαλείται συνέλευση των συντακτών.

Πρόκληση της διοίκησης της “Ελευθεροτυπίας” – Απολύουν εργαζόμενο, συνδικαλιστή, μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΜΤΥΜ

Επί δύο μέρες στην “Ελευθεροτυπία” οργανώνεται σχέδιο διευθυντικών στελεχών να απολύσουν και να συκοφαντήσουν τον Βαγγέλη Παπαχρήστο, εργαζόμενο, συνδικαλιστή και εκλεγμένο στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΜΤΥΜ). Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων στην εφημερίδα (της ΕΠΗΕΑ και της ΕΣΗΕΑ) παρά τις έως τώρα πολλές παρεμβάσεις τους προς την διευθύντρια του Εμπορικού Τμήματος Κωνσταντίνα Σταύρου, προς την ιδιοκτησία και προς τον Γενικό Διευθυντή, Αντ. Πολυκανδριώτη, δεν έχουν καταφέρει να αλλάξουν τα πράγματα.



Σε λίγη ώρα (στη 1.00, σήμερα, 24/6) αντιπροσωπεία του Διασωματειακού των Ενώσεων του Τύπου και ΜΜΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή της “Χ. Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.”, Αντ. Πολυκανδριώτη, απαιτώντας να ανακληθεί η προκλητική απόλυση του συναδέλφου.

Αν δεν ανακληθεί η απόλυση του συνδικαλιστή τότε οι εργαζόμενοι στην “Ελευθεροτυπία” θα προχωρήσουν αμέσως σε συνέλευση και τα συνεργαζόμενα σωματεία είναι υποχρεωμένα να αποφασίσουν κινητοποιήσεις στην εφημερίδα.
Πηγή: http://syspeirosi.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: