mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ποιός είπε πως το εκλεγμένο ΔΣ δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις;

Ειδικά σήμερα, με το λαό στις πλατείες αγανακτισμένους και αποφασισμένους, ποιός αλήθεια υποστηρίζει πως ένα εκλεγμένο όργανο δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις και πρέπει ντε και καλά να καλύψει τις θέσεις του προεδρείου; Και είναι ψέμματα πως όταν αυτό το εκλεγμένο όργανο πιέζεται από τα κάτω, αναγκάζεται τελικά να λάβει αποφάσεις; Έγινε και στο παρελθόν, όχι τώρα που ο τόπος βράζει.
Ας μπει τέλος στη διαχείριση της ανασφάλειας και του φόβου μας.

Το πως και το γιατί εξηγεί και το ρεπορτάζ από την "Αυγη"

Ανυπεράσπιστους απέναντι στα σχέδια απολύσεων της διοίκησης του "Έθνους" εγκαταλείπει η ΕΣΗΕΑ τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, με ευθύνη του προεδρεύοντος Δ. Τσαλαπάτη, ο οποίος διέλυσε το χθεσινό Δ.Σ., το οποίο δεν έλαβε καμία απόφαση παρέμβασης.



Στο χθεσινό Δ.Σ. ξεκίνησε και πάλι η συζήτηση για τη συγκρότηση προεδρείου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παρατάξεις εξέφρασαν τις γνωστές θέσεις τους, χωρίς βεβαίως να ληφθεί καμία απόφαση για προεδρείο και χωρίς να γίνει καμία ψηφοφορία. Η παράταξη Τσαλαπάτη πρότεινε και πάλι "πολιτική συμφωνία" στη βάση αρχών, κόκκινες γραμμές κ.λπ., χωρίς όμως να υποδείξει τις παρατάξεις που συμφωνούν με το σχέδιο αυτό ή να προτείνει συγκεκριμένα πρόσωπα για τις θέσεις του προεδρείου.

Όταν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τοποθετήσεων χωρίς να επιτευχθεί συγκρότηση ή συμφωνία για προεδρείο, ζητήθηκε από ορισμένους συμβούλους να συζητηθεί το πρόβλημα του "Έθνους".

Ο προεδρεύων Δ. Τσαλαπάτης αρνήθηκε συζήτηση αν δεν συγκροτηθεί προεδρείο και αποχώρησε από το Δ.Σ. αν και του ζητήθηκε να παραμείνει. Το Δ.Σ. διαλύθηκε χωρίς να πάρει καμία απόφαση για τους δημοσιογράφους στο "Έθνος". Μαζί με την παράταξη Τσαλαπάτη αποχώρησε και η παράταξη της δεξιάς. Το ποιον ευνοεί η στάση αυτή είναι προφανές.

Η παράταξη "Μεταρρύθμιση" επανέλαβε την πρόθεσή της να προσφύγει στη δικαιοσύνη για διορισμό προεδρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: