mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ξεχωριστό ενδιαφέρον ο διάλογος στο e-difono.blogspot.com

Σε έναν ιδιότυπο διάλογο για το τραγούδι, τις παρεμβάσεις των περιοδικών και των εκδοτών, τις αντιστάσεις και τις προτάσεις, εξελίσσεται το blog των εργαζομένων στο περιοδικό "Δίφωνο" που έβαλε αιφνιδιαστικά λουκέτο. Στο  http://www.e-difono.blogspot.com/
πληθώρα καλλιτεχνών εκτός από το να δηλώνουν τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους του μουσικού περιοδικού, καταθέτει προτάσεις και ενδιαφέρουσες σκέψεις. Και έτσι για όποιους διαβάζουν καθημερινά το blog δημιουργείται η εικόνα μιας  πρώτης ύλης για ένα νέο, ευρύτερα μουσικό "περιοδικό".

Γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάζεις τις απόψεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη αλλά και της Δανάης Παναγιωτοπούλου, του Ευτύχη Μπιτσάκη αλλά και της Ελένης Πορτάλιου. Γύρω από το σύνθημα "Όχι στο κλείσιμο του Διφώνου" μέχρι αυτή τη στιγμή συσπειρώνεται μια αξιόλογη μαγιά ανθρώπων και απόψεων με έναν κοινό παρανομαστή. Την ανάγκη να υπάρξει ένα Μέσο διαλόγου και ενημέρωσης για την ελληνική μουσική η οποία δεν έχει πια κανένα όχημα να φθάσει στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: