mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δεν κλείνει το γυμναστήριο του ΕΔΟΕΑΠ...

Τελικά το γυμναστήριο του ΕΔΟΕΑΠ δεν θα βάλει λουκέτο, αντιθέτως θα μετατραπεί σε θεραπευτικό και θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στα άμεσα και έμεσα μέλη του οργανισμού.
Η συνεδρίαση του ΔΣ όπως μαθαίνουμε ήταν επεισοδιακή σήμερα. Όχι όμως για το γυμνατήριο παρά τις απόψεις ορισμένων μελών ότι πρέπει να κλείσει επειδή δεν είχε άδεια. Μετά από πρόταση της προέδρου του ΤΥΠ Πόπης Χριστοδουλίδου και του Γιάννη Αγγέλη το επίδομα ενίσχυσης για το Πάσχα θα δοθεί και στους άνεργους δημοσιογράφους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Το ΔΣ έλαβε επίσης απόφαση για την ελεύθερη επιλογή γιατρού και διαγωνιστικού κέντρου ανεξάρτητα του τόπου διανομής, καταργώντας την απόφαση του προηγούμενου ΔΣ που δημιουργούσε ζητήματα ισότιμης μεταχείρισης.
Ο μεγάλος καυγάς άρχισε όταν ήταν να συζητηθεί το μείζον ζήτημα της συμμετοχής του

ΕΔΟΕΑΠ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha, όπου οοργανισμός έχει μετοχές. Επίσης θα έπρεπε να συζητηθεί ο προϋπολογισμός. Κάτι που δεν κατέστη δυνατόν αφού αποχώρησε ο γενικός γραμματέας Ν.Καρούτζος και μετά ο ταμίας του οργανισμού μετά από έντονο λεκτικό επισόδιο με την πρώην πρόεδρο Ε. Σπανοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: