mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Αφήστε με να ολοκληρώσω

 24/2/2012


 Cut. Το πρώτο τρέϊλερ για το «δελτίο» Νίκου Ευαγγελάτου βγαίνει ήδη στον αέρα του ΣΚΑΙ. Και έτσι μάθαμε και εμείς επίσημα πια πως το κανάλι θα έχει δυο κεντρικά δελτία ειδήσεων. Ένα στις 7.00 το απόγευμα του Νίκου και το κλασικό, παραδοσιακό της Σίας Κοσιώνη και των σχολιαστών του καναλιού στις 9.00 το βράδυ. Cut. Το λέει καθαρά ο δημοσιογράφος στο αέρα με τα λόγια του. Θα κάνουμε «ειδήσεις, αναλύσεις, απόψεις». 
Cut. Αλλά όλα κι όλα. Για να συμπληρωθεί η εικόνα της αντίθεσης ανάμεσα σε μοντέλα και απόψεις «ειδήσεων», ο Ν. Ευαγγελάτος θα έχει τη δική του δημοσιογραφική ομάδα. Να μπορούν απερίσκεπτα οι συντάκτες του ΣΚΑΙ να παίρνουν πολιτική γραμμή από την κεντρική σύσκεψη του σταθμού. Cut. Φαντάζεστε να ήταν κοινή η ομάδα πολιτικής κατεύθυνσης; Υπέρ του μνημονίου και κατά του δημοσίου τομέα ή κατά των οικονομικών μέτρων και υπέρ της προβολής στην κοινωνική εξαθλίωση; Θα μπερδεύονταν από τις 7.00 ως τις 9.00 το βράδυ και άντε να βρουν άκρη οι τηλεθεατές μετά. 
Cut. Η κατάσταση πάντως για τους δημοσιογράφους αγριεύει στην κοινωνία. Μετά τους πολιτικούς που δεν τολμάνε να ξεμυτίσουν από τους ασφαλούς χώρους τους, φαίνεται πως παίρνουν σειρά οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης. Cut. Τη νύφη της οργής πλήρωσε ο Παύλος Τσίμας που δέχθηκε αυγά σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του. Αν ήταν δηλαδή ο Πρετεντέρης τι θα του έκαναν;
Cut. Η πρωινή και μεσημεριανή τηλεόραση δεν φαίνεται να πτοείται από τίποτε. Και αφού δεν υπάρχουν πια λαμπερά αστέρια στη swow biz ανακυκλώνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Cut. Θυμήθηκαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο και έτρεξαν στην Κύπρο να βρουν πλάνα για το νέο ριάλιτυ που θα παρουσιάσει σε κυπριακό κανάλι. Ορίστε βρέθηκε θέμα για τα πρωινάδικα. Επιστροφή στα πρόσωπα της προηγούμενης 10ετίας. Cut. Δεν έφθαναν τα προβλήματα στο Mega προέκυψε και νέα «κόντρα» μέσα στη φτώχεια και τη γκρίνια των ημερών. Το νέο παιχνίδι με τον Δ. Ουγγαρέζο πήρε τη θέση στα βραδινά του Σάββατου που ανήκει παραδοσιακά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο οποίος και μετακομίζει την Πέμπτη, απέναντι στη Βίκυ Χατζηβασιλείου του Alpha. Cut. Αυτό κι αν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση Cut.

Δεν υπάρχουν σχόλια: