mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Δυναμική η συγκέντρωση έξω από το Alter

Η Πόπη Χριστοδουλίδου στο peiratikoreportaz  μεταδίδει: 

"Από τις 7 το πρωί έξω άπό το Alter έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι αγωνιστές του τηλεοπτικού σταθμού και συνάδελφοι τεχνικοί,δημοσιογράφοι,διοικητικοί υπάλληλοι απο άλλα ΜΜΕ ,αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν ουν σε κανένα να κόψει το ρεύμα!Είμαστε εδώ έτοιμοι να αποτρέψουμε τετελεσμένα του Γ.Κουρή και να υπερασπιστούν με τον δίκαιο αγώνα των μαχητών συναδέλφων μας στο ALTER...Μολών λαβέ! ". 

Η συγκέντρωση είναι δυναμική, έχει αναρτηθεί πανό με το σύνθημα Αντιστεκόμαστε. Η συγκέντρωση είναι αντίδραση των εργαζομένων που έμαθαν χθές Τετάρτη πως η ιδιοκτησία έδωσε εντολή να κοπεί το ρεύμα στο κτίριο. Μέσω SMS και κοινωνικών δικτύων έγινε η μεγάλη κινητοποίηση. Για την υπόθεση, πάλι το peiratiko έγραψε χθές: 

"Μετά το ρίξιμο του πομπού και την "εξαφάνιση" από την ψηφιακή συχνότητα του σήματος του ΑΛΤΕΡ, ώστε να μην ακούγεται η φωνή, τα αιτήματα τους αλλά κι οι παρανομίες του ιδιοκτήτη, τώρα κάποιοι (ποιοι άλλοι;) επιστράτευσαν αυτό το σχέδιο για να διασπάσουν τον αγώνα των συναδέλφων που εδώ και τρεις μήνες, πρωί - μεσημέρι - βράδυ, ακόμα και τις γιορτές έμειναν μέσα στο κανάλι βγάζοντας απεργιακά δελτία και συντονίζοντας τις δράσεις τους με τους υπόλοιπους απλήρωτους και απολυμένους εργαζομένους της χώρας" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: