mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Το νέο Digital TV info στα περίπτερα

Με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία και πάντα με πρωτότυπη ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχους Ιουνίου του Digital TV info, πάντα μαζί με τοπεριοδικό Security Report, ειδικό για τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας και πλέον όχι μόνο!
Δεν πρόλαβε καλά – καλά να κυκλοφορήσει η νέα ΚΥΑ που μετέθετε τοswitch off της Πελοποννήσου στις 30 Μαΐουκαι τελικά ακυρώνεται. Οι φτηνές δικαιολογίες αμαυρώνουν για άλλη μια φορά την όλη αξιοπιστία του ήδηπληγωμένου στη χώρα μας switch off. Διαβάστε αναλυτικά και αποκλειστικά όλα τα νέα σενάρια και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το switch off της Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Η λήψη πολλαπλών ελεύθερων καναλιών, εν απουσία δορυφορικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την στροφή της πειρατείαςπρος αυτήν την πλευρά, οδηγεί μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών στην IPTV. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει σε ένα πλήρη αφιέρωμα – οδηγό, τα πάντα για την διαδικτυακή τηλεόραση. Πώς θα πιάσετε ελεύθερα κανάλια, πώς θα τοποθετήσετε IPTV streams και λίστες με IPTV κανάλια σε ένα IPTV set top box (με αναφορά στο νέο Infomir MAG-254) σε συσκευές Smartphones (Android/iOS) και Laptop/PC (Windows/Linux) μέσω του XBMC και σε δορυφορικούς δέκτες Linux/Enigma2.

Αν δεν αρκείστε στα ελεύθερα κανάλια και θέλετε μια ποιοτικότερη συνδρομητική IPTV λύση, που θα έρχεται στον ίδιο λογαριασμό με τηλέφωνο – internet, τότε δεν έχετε παρά να λάβετε πολύ σοβαρά την άκρως ανανεωμένη πρόταση hol my tv, της hellas online.

Το πρώτο μεγάλο περιοχικό switch off, παρά την αναβολή του για τις 27 Ιουνίου, είναι προ των πυλών. Στο νέο τεύχος του Digital TV info θα βρείτε όλους τους χάρτες κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης της Πελοποννήσου, ώστε ανάλογα με την περιοχή που κατοικείτε να γνωρίζετε από ποιο κέντρο εκπομπής θα λάβετε ψηφιακή τηλεόραση. Ταυτόχρονα υπάρχει πλήρης οδηγός για όλα όσα χρειαστείτε για τις λήψεις σας, αλλά και πίνακας με τις συχνότητες εκπομπής των καναλιών, ανά κέντρο εκπομπής.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 ξεκινά στις 12 Ιουνίου και στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε ένα πολύ χρήσιμο οδηγό με τις ομάδες, τους ομίλους, το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και τα πάμπολλα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια (μαζί με τα στοιχεία λήψης τους) που θα μεταδώσουν ζωντανά την διοργάνωση.

Πλούσιες, αποκλειστικές και εντυπωσιακές είναι και οι δοκιμές του νέου τεύχους, σε έναν από τους καλύτερους ίσως μήνες σε νέα προϊόντα στην αγορά.

Μπορεί τα ελεύθερα HD κανάλια που θα δείξουν το Μουντιάλ να είναι δυσεύρετα και τα συνδρομητικά ακριβά, υπάρχει όμως και μια ενδιάμεση λύση. Μιλάμε για το αθλητικό δορυφορικό πακέτο beIN Sports, που εφόσον το λαμβάνετε, σας υπόσχεται ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων σε HD.

Ο πολυαναμενόμενος νέος δέκτης Linux/Enigma2 Xtrend ET8000 είναι ήδη εδώ και ο συνήθης ύποπτος Παναγιώτης Μαλακούδης αναλαμβάνει να τον ξεψαχνίσει αποκλειστικάγια τους αναγνώστες του Digital TV info.

Αν θέλετε να συνδυάσετε τα παιχνίδια retro της δεκαετίας του 80 με ένα ποιοτικό δορυφορικό δέκτη, τότε να λάβετε πολύ σοβαρά τον νέο Amiko Spiel Mini. Επώνυμος,αξιόπιστος και σε τραγικά χαμηλή τιμή!

Ο πιο γνωστός κλώνος – δέκτης της αγοράς απέκτησε διάδοχο! Ο ολοκαίνουργιος Cloud ibox II Plus o πιο επώνυμος και ταυτόχρονα πιο οικονομικός κλώνος δέκτης ελέγχεται διεξοδικά από τον Γιάννη – Φίλιππο Δημητριάδη, αποκλειστικά στο Digital TV info.

Η Αφοί Χριστόπουλοι ενόψει του switch off της Πελοποννήσου παρουσιάζουν την δική τους πρόταση στο χώρο των επίγειων δεκτών. Είναι ο ATC HD 1000 ένας οικονομικός ψηφιακός δέκτης HD, με δυνατότητες PVR και multimedia player.

O Παύλος Κερασίδης αυτό το μήνα σας παρουσιάζει την Ferrari της αγοράς στο χώρο των επαγγελματικών συστημάτων IPTV. Μιλάμεγια την νέα Compact μονάδα GN20, της σειράςWisi Chamelon, που καθιστά το IPTV streaming μια απολύτως αξιόπιστη διαδικασία.

Η νέα εποχή στους HD DVB-T Modulators είναι ήδη εδώ. Η Edision ρίχνει τον πήχη των τιμών και με 399€ λιανική τιμή, καθιστά την HD διαμόρφωση προσιτή σε κάθε σπίτι. Ο νέοςEdision HDMI Modulator δεν είναι μόνο τραγικά οικονομικός, αλλά και γεμάτος καινοτομίες. Διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο LTE, αλλά και την υψηλότερη στάθμη εξόδου της αγοράςχωρίς να αλλοιώνει το MER, ενώ στην καθημερινή χρήση ανταποκρίνεται ταχύτατα καιπολλά ακόμη που αξίζει να διαβάσετε στο νέο τεύχος.

Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: