mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στηρίξτε αν θέλετε ελεύθερη τηλεόραση


Ραδιομαραθώνιος ενάντια στo Μαύρο στις 14 Μάη

Εμείς, οι εργαζόμενοι «απολυμένοι» της ΕΡΤ, που αντιστεκόμαστε στο πραξικοπηματικό λουκέτο της 11ης Ιουνίου του 2013 και δεν υποκύψαμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της κυβέρνησης, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την επαναλειτουργία του μοναδικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα που δεν είναι άλλος από την ΕΡΤ.

Συνεχίζουμε με πάθος και πίστη για τη δημοκρατία, το πολιτισμό, την αντικειμενική ενημέρωση, για την αξιοπρέπεια μας τους θεσμούς, τις αξίες, την ηθική και ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που χειραγωγούν τα μέσα ενημέρωσης με στόχο να χειραγωγήσουν τη συνείδηση ​​του Έλληνα πολίτη. Η κυβέρνηση του μνημονίου και οι υποστηριχτές της «κόπτονται» για την πατρίδα και τον Ελληνισμό, ρίχνοντας μαύρο στη μοναδική γέφυρα με την πατρίδα τη «Φωνή της Ελλάδας».
Έντεκα ολόκληρους μήνες παράγουμε εθελοντικά ΠΛΗΡΕΣ πρόγραμμα της αυτόδιαχειριζόμενης ελεύθερης ΕΡΤ, με όλα! τα προγράμματα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ σε λειτουργιά που μεταδίδονται μέσα από την ΕΡΤ3 (ραδιόφωνο & τ \ ο), διαδικτυακά από το ERTOPEN, τα πρότυπα και μοναδικά: Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, Έρα Σπορ, Κόσμος, Φωνή της Ελλάδας, προάγοντας τον πολιτισμό και την ενημέρωση, από τα FM μέσω των περιφερικών ΕΡΑ σε όλη την ΕΛΛΆΔΑ, αλλά και τα βραχέα για την ενημέρωση των Ελλήνων ομογενών μας.


Συνεχίζουμε και εκπέμπουμε, σε συνέχεια του μαύρου και δίνουμε χρώμα στον αγώνα μας σε πείσμα πολλών, γιατί μας κρατάει ζωντανούς η αλληλεγγύη του κόσμου, το χρέος μας απέναντι στις μνημονικές πολιτικές, στο σύνταγμα, στους θεσμούς, στις αξίες μα και οι παρακαταθήκες των 10 νεκρών του αγώνα μας για την τελική νίκη. Ένας σκοπός που μας ατσαλώνει με πίστη ότι θα νικήσουμε και θα νικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την κοινωνία στο ρόλο του πηδαλιούχου και πέρα ​​από καπηλευτές, ιδιοτελείς, υπονομευτές, διασπαστές και τους συνοδοιπόρους τους που παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

ΟΛΟΙ μαζί και θέλουμε και μπορούμε! Έξω από μηχανισμούς και εργοδοτικούς - κυβερνητικούς υποτακτικούς! Όλοι στον αγώνα και στη μάχη με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και συνέπεια στο Ταξικό μας χρέος, απομονώνοντας τους υβριστές, τους συκοφάντες, τους υπονομευτές!

Στις 14 Μαΐου σε συνεργασία με το ΚΟΚΚΙΝΟ και όσους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας οργανώνουμε ραδιομαραθώνιο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήματα τα οποία θα καλύψουν άμεσες ανάγκες, όπως συντήρηση πομπών, γραφείων και Studio της ERTOPEN, ΔΕΗ, τηλέφωνα, έξοδα μετάδοσης και παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος , αναλώσιμα κ.τ.λ.

Όλοι μαζί, με αλληλεγγύη, χωρίς τεχνητούς διαχωρισμούς, χωρίς απομονωτισμό, με όπλο το δίκιο μας.
Καλούμε, όλους τους δημοκράτες πολίτες, να στηρίξουν τον αγώνα μας γιατί η δημοκρατία, η αξιοπρέπεια και τα δικαίωμα στην εργασία αφορούν όλους μας.


* Η ΕΡΤ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ-ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
* ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ
* ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
* ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
* ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ - ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ
* ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΡΤ «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»
* ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Πρέπει  και  Μπορούμε να Νικήσουμε 
και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: