mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πλήρης αναδιοργάνωση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

Η παραίτηση της Κατερίνας Ευαγγελάκου-για λόγους ευθιξίας- μετά τις σοβαρές καταγγελίες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη, οδήγησε σε πλήρη αναδιοργάνωση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. Το Εποπτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα, τοποθέτησε ως νέα μέλη τον καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Δονάτο και τον δημοσιογράφο κ. Ροδόλφο Μορώνη. Εκτός από την Κατερίνα Ευαγγελάκου από το ΔΣ αποχώρησε ο Νίκος Ξανθούλης στον οποίο ανατέθηκε η οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ.
Στην ανακοίνωση αντικατάστασης των μελών του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ανασφέρεται πως θα αρχίσει διαδικασία ελέγχου όλων των αναθέσεων σε τηλεοπτικές παραγωγές που έγιναν επί προηγούμενης διοίκησης.
Πάντως είναι παγκόσμια πρωτιά να αλλάζει ΔΣ εταιρείας η οποία δεν έχει ακόμη λειτουργήσει!
Για πρώτη φορά από τότε που μπήκε το λουκέτο στην ΕΡΤ τοποθετείται στη διοίκηση άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο της τηλεόρασης. Πρόκειται για τον Ροδόλφο Μορώνη, πρώην μέλος του ΕΣΡ και προέδρου του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων στο οποίο επίσης μπήκε λουκέτο πριν τρία χρόνια. Ο Ροδόλφος Μορώνης ήταν στο παρελθόν, τη δεκαετία του ’90 γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ 1, ενώ από τη θέση του στο ΙΟΜ είχε παραδώσει τη μελέτη της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ευρώπη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αλλαγές στη ΝΕΡΙΤ θα συνεχιστούν και σε επίπεδο διευθύνσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: