mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Με τα μυστικά των ψηφιακών tv εξελίξεων το DigitalTVInfo στα περίπτερα

"Στην τηλεόραση της Ελλάδας η Ευρώπη τα είδε ΟΛΑ", γράφει στο editorial το νέο τεύχος του περιοδικου δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης DigitalTVinfo που κυκλοφορεί σήμεα στα περίπτερα.
Με θέματα την αποκωδικοποίηση της διαβούλευσης για το φάσμα συχνοτήτων που έληξε χθές Τετάρτη, το ρεπορτάζ για το λουκέτο στην ΕΡΤ αλλά και την απαίτηση των ιδιωτικών καναλιών για τις tv άδειες, το περιοδικό αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα στην ψηφιακή μετάβαση της χώρας.
Ακόμη ένα σημαντικό άρθρο για το Ψηφιακό Μέρισμα, αφιέρωμα για τα forum των φίλων της δορυφορικής τηλεόρασης και για τους πιο ψαγμένους, δοκιμές σε κάτοπτρα και δορυφορικούς δέκτες.

Το δελτίο Τύπου της έκδοσης

Με πολλές αποκλειστικότητες και ενημερωμένο με όλες τις τελευταίες εξελίξεις κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος του Digital TV info. Στο νέο τεύχος θα βρείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το αναπάντεχο κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ, μέχρι και την υπό δημιουργία ΝΕΡΙΤ, αλλά και πλήρες ρεπορτάζ για το επερχόμενο switch off της Κρήτης.

Φυσικά όλα αυτά είναι μόνο η αρχή από την πολύ πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία που σας επιφυλάσσει κάθε μήνα το Digital TV info. Στο νέο τεύχος σας αποκαλύπτουμε με ποιον τρόπο, στην νέα διαβούλευση για την παραχώρηση τηλεοπτικού φάσματος, η κυβέρνηση κλείνει πονηρά το μάτι στην Digea. Κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό μάλιστα με την απουσία της ΕΡΤ, οδηγεί σε μονοπωλιακές καταστάσεις την ελληνική αγορά.

Αυτό το μήνα το περιοδικό κάνει στάση στην ελληνική κοινότητα του δορυφορικού internet. Φίλοι του περιοδικού και χομπίστες της δορυφορικής TV έχουν αναπτύξει δικές τους ιστοσελίδες ή φόρουμ με έντονη επισκεψιμότητα, που θα ζήλευαν πολλά μεγάλα sites. Το Digital TV info παρουσιάζει όλα αυτά τα site, που σε συνδυασμό με την δική του δικτυακή προσπάθεια, προσφέρουν τα πάντα στην καθημερινή, δορυφορική σας ενημέρωση!

Το Digital TV info, οι τέσσερις ελληνικές εταιρίες που παρουσιάστηκαν ως εκθέτες, αλλά και οι πολλοίέλληνες επισκέπτες έκλεψαν την παράσταση στην διεθνή έκθεση Anga Com. Όπως κάθε χρόνο σας μεταφέρουμε τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, τα καλύτερα προϊόντα της έκθεσης που αφορούν την ελληνική αγορά, καθώς και όλα τα νέα που αναπτύσσονται ως είθισται στους διαδρόμους της έκθεσης.

Για τους λάτρεις των δορυφορικών λήψεων το Digital TV info σάρωσε την ελληνική αγορά και μάζεψε 13offset κάτοπτρα με διάμετρο γύρω στα 120cm. Αλλά από αλουμίνιο, αλλά από ατσάλι και άλλα fiber, ακριβά ή φτηνά, professional ή απλά, η ελληνική αγορά διαθέτει ακόμη μια καλή ποικιλία στην διάμετρο 1,20cm. Η διάμετρος αυτή αποτελεί σημείο αναφοράς καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε γιασταθερή λήψη, είτε για κινητή λήψη με μοτέρ DiSEqC 1.2.

Ιδιαίτερα καθοριστική είναι η έρευνα που έκανε το περιοδικό, σε σχέση με τον τρόπο διάθεσης του ψηφιακού μερίσματος στην Ευρώπη. Διαβάστε πως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις απέδωσαν το ψηφιακό μέρισμα στους ιδιώτες, πώς καθορίστηκε η αξία του και ποια ήταν τα τελικά δημόσια έσοδα. Κρατήστε το άρθρο για να το συγκρίνετε με την απόδοση του ελληνικού ψηφιακού μερίσματος…

Το τηλεοπτικό μέλλον είναι εδώ! Διαβάστε όλα τα νέα καλούδια και όλες τις νέες τεχνολογίες που θαφοράνε οι επόμενης γενιάς τηλεοράσεις, από την τεχνολογία 4k μέχρι και την αναβάθμιση… hardware!

Και όπως πάντα οι καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, περνούν κάθε μήνα από το εργαστήριο του Digital TV info. Αυτό το μήνα, σε αποκλειστικότητα, το Digital TV info σας παρουσιάζει το νέο δορυφορικό δέκτη MediaArt7, τον πρώτο δέκτη που στηρίζει την λειτουργία τουαποκλειστικά σε λειτουργικό Android. Πλέον τα apps και οι ευκολίες του SmartPhone σας, υλοποιούνται και σε δορυφορικό δέκτη!

Στα τεστ του μήνα θα βρείτε ακόμη τους δύο νέους επίγειους ψηφιακούς δέκτες Corab GL4HD καιComsat TE1050HD, τις δύο επίσης νέες επίγειες κεραίες Anttron HD 28 και HD 43, καθώς και τουςtransmodulator DVB-S/S2 σε DVB-T της Televes, που σε συνδυασμό με το Quattro CAM για αποκωδικοποίηση BISS, αποτελούν ιδανικό σετ αναμετάδοσης Digea από τις 3E. Τέλος, τα τεστ ολοκληρώνονται με τον νέο ενισχυτή κεντρικής AMF AT40SAW, που διαθέτει προγραμματιζόμενα φίλτρα.

Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, που αυτό το μήνα έχει ως κεντρικό θέμα το ομαδικό τεστ 9 καταγραφικών HD-SDI για καταγραφή υψηλής ευκρίνειας μέσω ομοαξονικού καλωδίου, καθώς και άλλα ειδικά θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα,πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρης και κυρίως έγκυρησύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: