mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Βάλτε τη "συγγνώμη" εκεί που ξέρετε...

Εκτός από το φιλότιμο, δεν υπάρχει και ελπίδα για τα ΜΜΕ στη χώρα μας. Το ΔΝΤ, λέει, έκανε λάθος και κατέστρεψε τη χώρα. Το λέει με εσωτερικό του έγγραφο. Για τη βιομηχανία της "συγγνώμης" διαβάζω στον 'Αρη Χατζηστεφάνου (infowar) για να καταλάβω περισσότερα από όσα σερβίρουν, μαγκωμένα αυτή τη φορά, τα κυρίαρχα ΜΜΕ.
Για το ρόλο τους αυτή την 3ετία διαβάζω στις "Τυπολογίες"  για να θυμηθώ τις θέσεις των επικεφαλής δημοσιογράφων που επέλεξαν να ξεχάσουν το ρόλο τους ως "δημοσιογράφοι", να γίνουν εκτελεστές εντολών και "εκτελεστές" ανθρώπων και ζωών.
Ώρα είναι να ακούσουμε "συγγνώμη" από τους τηλεσχολιαστές και λοιπούς διαχειριστές μιντιακής εξουσίας προς την περίφημη, αγαπημένη τους "κοινή γνώμη"...
Ε, νισάφι πια. Αυτό που σας λέει το έγγραφο του ΔΝΤ είναι πως φεύγουν από τη χώρα, πως απέτυχαν να επιβάλλουν τους κανόνες "εκσυγχρονισμού" με τα δικά τους πρότυπα, πως αφού μας πτώχευσαν ως κοινωνία και οικονομία, αφού άνοιξαν την πόρτα στο μεγάλο κεφάλαιο να λαφυραγωγήσει από τις ήττες ό,τι είναι δημόσιο και κοινό, θα φύγουν. Αφήνοντας την πτωχευμένη Ελλάδα και τα λαμόγια πάσης φύσεως σε πολιτική και οικονομική σκηνή να κάνουν παιχνίδι στο πτώμα της οικονομίας και της κοινωνίας.
Και τα ΜΜΕ; Αμετανόητα συνωστίζονται να διαλέξουν τα νέα αφεντικά για τη διαχείριση της πτωχευμένης χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: