mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς έβγαλε το "παράνομο" κανάλι του στον αέρα

Το σήμα της ΝΕΡΙΤ είναι στον αέρα εδώ και λίγες ώρες. Στην ψηφιακή πλατφόρμα που χρησιμοποιούσε η ΕΡΤ για τα δορυφορικά ειδησεογραφικά κανάλια. Προσοχή, δεν βγαίνει από τη Digea όπως διακινείται, αλλά από το δικό της φάσμα.
Το κανάλι, σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, βγήκε για την πιθανότητα να κάνει το διάγγελμα του ο Αντώνης Σαμαράς, πολύ πριν τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών. Ο Γ. Στουρνάρας είχε υποσχεθεί χθές στην EBU πως θα υπάρξει λύση. Και τα στελέχη της ευρωπαϊκής ένωσης δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών τον πίστεψαν. Προφανώς δεν μπορούσαν να φανταστούν πως το κόμμα της ΝΔ μετά τη λειτουργία της ΟΝΕΔ.ΤV θα έβγαζε πειρατικό σήμα στον αέρα!
Και είναι πειρατικό και παράνομο γιατί η εταιρεία της ΝΕΡΙΤ δεν έχει συσταθεί, δεν άρχισε με τις όποιες νόμιμες διαδικασίες προβλέπονται στους νόμους που απέμειναν να υπερασπίζονται ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Είναι κατάληψη δημόσιας συχνότητας στην οποία η Ν.Δ κατάργησε το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ.
Αλήθεια το ΕΣΡ και η ΕΕΤΤ που κυνηγούσαν τα παράνομα σήματα θα παρέμβουν άμεσα; Τα σωματεία των ΜΜΕ καταλαβαίνουν περί τίνος ακριβώς πρόκειται; Η δικτατορία Παπαδόπουλου κατήργησε το ΕΙΡ και έκανε την ΥΕΝΕΔ του στρατού. Σήμερα την εποχή των Νέων Ψηφιακών Μέσων, η Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά κατήργησε την ΕΡΤ και δημιουργεί το δικό της αποκλειστικά κανάλι. Ποιοι δημοσιογράφοι θα αποδεχθούν να βγουν στον αέρα του παράνομού καναλιού; Ποιοί τεχνικοί θα στέλνουν το σήμα στον Υμηττό; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: