mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Η ιστορία ενός ελέφαντα που αντιστέκεται στην κρίση

Ράδιο Ζωγράφου, ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που κατάφερε να μπει στην καθημερινότητα των πολιτών. 

Γράφει η ομάδα του ραδιοφώνου
Μπορεί η κρίση να ισοπεδώνει και να «φιμώνει» σταθμούς και μέσα έκφρασης, ένας ελέφαντας όμως που γεννήθηκε και έμαθε να πορεύεται μέσα σε αυτή, συνεχίζει το ταξίδι του.Ο λόγος για το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ζωγράφου, που από το Φεβρουάριο του 2011, έχει καταφέρει με σταθερά και δυνατά πατήματα ( όπως του ελέφαντα που έχει για σήμα του) να γεμίσει με μουσικές τη ζωή χιλιάδων ακροατών.
Απόδειξη, ανταμοιβή αλλά και κίνητρο για να συνεχίσει το ταξίδι του, η επιβράβευση του www.radiozografou.gr , στα e-awards του 2012, όπου κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Καλύτερο Web Radio – Podcast. 
O ραδιοφωνικός σταθμός του δήμου Ζωγράφου στεγάζεται στο διατηρητέο κτίριο 'Bίλα Μαρίκα Κοτοπούλη' . Με 30 εκπομπές , 40 ραδιοφωνικούς παραγωγούς και 24 ώρες συνεχούς ροής προγράμματος, αντιπροσωπεύει ένα σύγχρονο ραδιοφωνικό μέσο, που μπορεί να καλύψει και το πιο απαιτητικό κοινό.
Δράσεις-Πρωτοβουλίες

Την περασμένη χρονιά, το Ράδιο Ζωγράφου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία έναν Ραδιομαραθώνιο αγάπης για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Το στούντιο του σταθμού τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Βαρδής, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Χριστίνα Γκόλια, οι ΟΝΑΡ, και ο Νίκος Τσιαμτσίκας. Τη στήριξή τους στην προσπάθεια του σταθμού έδωσαν και οι: Πάνος Μουζουράκης, Θανάσης Γκαιφύλιας, Γιάννης Καλογιάννης, Θάνος Καλλίρης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Γιάννης Χαρούλης.

Μια ακόμη δημιουργική πρωτοβουλία του σταθμού, αποτέλεσε η διοργάνωση σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου, του 1ο διήμερου Graffiti Festival στην Πλατεία Γαρδένιας, με τη συμμετοχή 10 από των καλύτερων ομάδων γκράφιτι της Ελλάδας.


Στο Ράδιο Ζωγράφου η προσπάθεια δε σταματά και συνεχώς κάτι νέο ξεκινά..!
Συντονιστείτε στο www.radiozografou.gr και βοηθήστε τον «ελέφαντά» μας να ταξιδέψει ακόμα πιο μακριά.

Η ομάδα του Ράδιο Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια: