mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο "Νευροσπάστης", ο "Ριζοσπάστης" και οι απολύσεις

Ένα νέο blog έχει ανεβάσει την κομματική πίεση στο ΚΚΕ. Ο "Νευροσπάστης" με ένα προς το παρόν κείμενο για τους απολυμένους του "Ριζοσπάστη", προκαλεί την οργή των πιστών στην κομματική γραμμή των απολύσεων και των επιχειρήσεων στο κομμουνιστικό κόμμα. Οι απολύσεις μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2012 ήταν 5 και θα συνεχιστούν, γιατί η εφημερίδα πρέπει να ζήσει....
Ο 902.gr απαντά σε όσους μιλάνε για τις απολύσεις με δυο κείμενα. Ένα για τη δήλωση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη και ένα δεύτερο για τους "διαγραφέντες" ή "απολυμένους" -"διαγραμμένους" του ΚΚΕ που κάνουν ....καριέρα στον αστικό Τύπο.
"Το θράσος αυτών που έκαναν τον "Ριζοσπάστη" και τον "902" μπίζνα" γράφει ο Τάκης Βαρελάς για να χαρακτηρίσει όλες τις κατηγορίες ως "οπορτουνιστές".
Στην απάντηση του "902.gr" στη δήλωση του Δ. Τρίμη υπό τον τίτλο Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ δεν γίνεται, κύριε πρόεδρε της ΕΣΗΕΑ το ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τις επιστολές των εκπροσώπων δημοσιογράφων από τα κομματικά Μέσα προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Από αυτές προκύπτει σαφέστατα πως το ΚΚΕ απαντά πως δεν πρόκειται να δώσει στο συνδικαλιστικό σωματείο λογαριασμό για τις απολύσεις στην εφημερίδα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πατήστε για να δείτε το παρακάτω βίντεο. Είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ Παναγιώτης Μεντρέκας, όταν προσπαθούσε να μας πείσει ότι καλύτερα είναι γι'αυτόν να πεινάσει ο ίδιος παρά να μη πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη. Τώρα τι λέει;