mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Οι αποκωδικοποιητές σε... έλεγχο

Το Digital TV Αυγούστου στα περίπτερα

Με πλούσια και αποκλειστική ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, μία μεγάλη προσφορά για το switch off της Αττικής και φυσικά το ένθετο περιοδικό Security Report κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο καλοκαιρινό τεύχος του Digital TV info. Το μεγαλύτερο switch off της χώρας είναι προ των πυλών και το Digital TV info ετοίμασε ένα μεγάλο συγκριτικό τεστ σχεδόν σε όλους τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες της αγοράς. 40 δέκτες πέρασαν από το εργαστήριο μας αυτό το μήνα και μετά από διεξοδική δοκιμή σας αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Πρόκειται για την μοναδική δοκιμή από έντυπα μέσα που έχει γίνει μέχρι σήμερα σε επίγειους ψηφιακούς δέκτες και διαβάζοντας το τεστ μπορείτε να ενημερωθείτε για στοιχεία που αφορούν την καθημερινή σας χρήση με τους δέκτες, αλλά και πολλά ακόμη, όπως λειτουργία ως media player, ως PVR, κ.ά.
Το αφιέρωμα στο μεγάλο switch off συνεχίζεται με μια μοναδική προσφορά, την οποία μπορούν να επωφεληθούν όσοι αγοράσουν το τεύχος από την Αττική ή τα νησιά του Αιγαίου. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Ψηφιακή Τεχνολογία, το Digital TV info, σας προσφέρει ένα εκπτωτικό κουπόνι 7,5€, σε κάθε αγορά του επίγειου ψηφιακού δέκτη DigitalBox-100, ώστε από 29,90 που είναι η τιμή λιανικής του, να μπορείτε να τον αποκτήσετε στα 22,40. 

Να ενημερώσουμε ότι ο DigitalBox-100 είναι ένας δέκτης SD με λειτουργίες PVR, μέσω εξωτερικού δίσκου USB.
Το μεγάλο αθλητικό καλοκαιρινό γεγονός είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Digital TV info ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα, με όλο το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και τα ευρωπαϊκά κανάλια που θα μεταδώσουν τους αγώνες.
Για τη συνέχεια στο digitalTVinfo

Δεν υπάρχουν σχόλια: