mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Οι τίτλοι(της ΙΜΑΚΟ) σώζονται, οι εργαζόμενοι πεθαίνουν(οικονομικά)

Είχαμε την, εσφαλμένη όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται, εντύπωση πως ο Πέτρος Κωστόπουλος στην προσπάθεια του να κάνει πράξη το "I'll be back" στον επίλογο της ηχηρής κατάρρευσης του "λαμπερού" συγκροτήματος του, θα φρόντιζε να κλείσει τις "εκκρεμότητες" με τα χρέη του προς τους εργαζόμενους. Για να μην τον κυνηγήσουν αμ, τι άλλο.
Ο ίδιος και δουλειά έχει και τους τίτλους του σώζει, δίνοντας τους σιγά-σιγά στον όμιλο ΑΝΤ1 ή σε πλειστηριασμούς εκατομμυρίων(;) ευρώ. Οι εργαζόμενοι; Ή τους κρατάει μανιάτικο επειδή "πολύ διασκέδασε με όλους που για χρόνια δούλευαν στην ΙΜΑΚΟ, πληρωνόντουσαν πλουσιοπάροχα" και πλέον "στάζουν χολή". Χολή ξεχολή, απλήρωτοι είναι και δεν έγινε καμία κίνηση παρά την καλή τους διάθεση να μην τον κυνηγήσουν. Φαίνεται πως βαρέθηκαν, απογοητεύτηκαν ή κατάλαβαν πως κανείς δεν θα τους υποστηρίξει αν μόνοι τους δεν πάρουν πρωτοβουλίες. Στα αυτιά τους μπορεί να ηχεί ακόμη η ατάκα του εκδότη. "Τι να πω εγώ όταν υπάρχουν πια πολλοί συνάνθρωποί μας που ζουν κάτω από το «μηδέν». Είναι η Ελλάδα του 2012. Κουράγιο". Με ένα "κουράγιο" καθάρισε.

Με ενδιαφέρον λοιπόν διαβάζουμε την ενημέρωση που μας έστειλαν στο blog πως: 

"Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της Imako για τα δεδουλευμένα τους".

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ ανάμεσα στην Οργανωτική Επιτροπή των εργαζομένων της εταιρείας Imako και αντιπροσώπους της εταιρείας, άκρη δεν βρέθηκε. Και έτσι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νακλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Θεωρούν ότι υπάρχει περίεργη και επιλεκτική σιωπή για το θέμα της Imako. 
Το πρόβλημα της ΙΜΑΚΟ παραμένει άλυτο και καθώς δεν έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα μέχρι στιγμής στους εργαζόμενους αποφασίσθηκε να ξεκινήσουν νομικές κινήσεις εις βάρος του φυσικού προσώπου (Πέτρου Κωστόπουλου).
Το πρόβλημα της εταιρείας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, οι εργαζόμενοι είναι τα "θύματα" της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί καθώς πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα. 
Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρήκε εργασία στον όμιλο ΑΝΤ1 όπου προσπαθεί να εντάξει και τους τίτλους αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ σχετικά με το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων δεν έχει γίνει καμία κίνηση για να βρεθεί λύση.

Πρώην εργαζόμενοι, νυν απλήρωτοι της ΙΜΑΚΟ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: