mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τα εκατομμύρια της ΕΡΤ για το Champions League στην προεκλογική μάχη

Το αναμενόμενο συνέβη. Η εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου θα ασχοληθεί και πάλι με την ΕΡΤ. Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης εισηγείται προς την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, του προεδρεύοντος συμβούλου, Στέλιου Στεφάνου και του διευθυντή αθλητικού τμήματος, Δημήτρη Χατζηγεωργίου για τη συμφωνία της ΕΡΤ με την TEAM για τα δικαιώματα του Champions League.
Ο κ. Πεπόνης δεν έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου που χειρίστηκε την έρευνα, να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο και έδωσε εντολή για την άσκηση των διώξεων.

Η κ.Ράϊκου μόλις πριν δυόμιση χρόνια είχε κάνει αντίστοιχη έρευνα για τα εκατομμύρια ευρώ του Champions League και πολλών ακόμη "σκανδάλων", όπως τότε χαρακτηρίζονταν με πηχυαίους τίτλους, επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου, περίοδος δηλαδή Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορούσε να μείνει η περίοδος ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ χωρίς μια παραγγελία ποινικής δίωξης. Το έχει η ιστορία της κρατικής τηλεόρασης.

H συνέχεια στο mediaproject

Δεν υπάρχουν σχόλια: