mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κρίση; Ποιά κρίση; Τα έξοδα παράστασης ΔΣ να΄'ναι καλά

Το έλεγε ο Ψυχάρης στους συνδικαλιστές αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Αν έκοβε τους μισθούς από τα στελέχη του θα έκανε μεγαλύτερη οικονομία στον όμιλο. Αλλά τα στελέχη του ήθελαν απολύσεις, όχι μειώσεις για αυτούς.
Κάπως έτσι φθάσαμε στο σήμερα. Που η "φούσκα" σκάει.... Που όλοι πρέπει να συνδράνουμε για την οικονομία της χώρας...Που όλοι έχουμε ευθύνες.....Που πρέπει να αποδεχθούμε μειώσεις, ατομικές συμβάσεις, την απόλυση του διπλανού μας....
Τα ξέρετε δα όλα αυτά. Τα ακούμε καθημερινά, από δεκάδες, εκατοντάδες μικρά mega-κια εντός και εκτός των Μέσων μας. Δόξα τον εργοδότη μας. Τουλάχιστον έχουμε μια θέση εργασίας. Απλήρωτη αλλά δουλειά...
Αφού είναι έτσι, αντιγράφουμε από τη σημερινή ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης του ΔΟΛ (επίσημη ανακοίνωση, μην μας χαρακτηρίσουν κιόλας):


<< Επί του δεκάτου θέματος:

Επί του δεκάτου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως, η Γενική Συνέλευση με ειδική ψηφοφορία ενέκρινε παμψηφεί (με 43.778.945 ψήφους επί συνόλου 43.778.945 παρισταμένων ψήφων ήτοι ποσοστό 52,746%του μετοχικού κεφαλαίου) κατά την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου:
α) τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, αντιμισθίας, και λοιπών παροχών με τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Σταύρο Ψυχάρη, Παναγιώτη Ψυχάρη, Παντελή Καψή, Ιωάννη Μάνο, Στέργιο Νέζη, Νικόλα Πεφάνη και Χριστίνα Τσούτσουρα - Ψυχάρη που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην Εταιρεία κατά τη χρήση από 1.1.2011 μέχρι 31.12.2011 και των μικτών ετήσιων αμοιβών που καταβλήθηκαν στους ανωτέρω κατά την ίδια ως άνω χρήση ήτοι συνολικά 1.395.415 ευρώ.
β) την καταβολή του μικτού ποσού 3.000 ευρώ μηνιαίως ως έξοδα παραστάσεως σε κάθε μέλος του Δ.Σ., ανεξαρτήτως αριθμού συνεδριάσεων του Δ.Σ. ή άλλων εταιρικών οργάνων στα οποία μετείχε (πλην των κ.κ. Σταύρου Ψυχάρη, Παναγιώτη Ψυχάρη, Παντελή Καψή, Ιωάννη Μάνου, Στέργιου Νέζη, Νικολάου Πεφάνη και Χριστίνας Τσούτσουρα - Ψυχάρη) για το 2011.

Επίσης η Γενική Συνέλευση προενέκρινε σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση:
α) τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, αντιμισθίας, και λοιπών παροχών με τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: κ.κ. Σταύρο Ψυχάρη, Παναγιώτη Ψυχάρη, Ιωάννη Μάνο, Νικόλα Πεφάνη και Χριστίνα Τσούτσουρα - Ψυχάρη που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην Εταιρεία κατά την τρέχουσα χρήση από 1.1.2012 έως 31.12.2012 και των μικτών ετήσιων αμοιβών που καταβάλλονται στους ανωτέρω για την ίδια ως άνω χρήση ήτοι συνολικά ποσού έως 1.150.000 ευρώ και για το 1ο εξάμηνο της χρήσης 2013, ήτοι μέχρι της συγκλήσεως της επομένης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, συνολικά ποσού έως 650.000 ευρώ.
β) την καταβολή του μικτού ποσού 3.000 ευρώ μηνιαίως ως έξοδα παραστάσεως σε κάθε μέλος του Δ.Σ., ανεξαρτήτως αριθμού συνεδριάσεων του Δ.Σ. ή άλλων εταιρικών οργάνων στα οποία μετέχει (πλην των κ.κ. Σταύρου Ψυχάρη, Παναγιώτη Ψυχάρη, Ευσταθίου Ευσταθιάδη, Ιωάννη Καρτάλη, Ιωάννη Μάνου, Νικολάου Πεφάνη, Νικολάου Πιμπλή και Χριστίνας Τσούτσουρα - Ψυχάρη) για τη χρήση 2012 και για το 1ο εξάμηνο της χρήσης 2013>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: