mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Έξι μήνες φυλάκιση στον Δ.Ρίζο

Νέα καταδίκη για τον Δημήτρη Ρίζο που έκλεισε τον "Αδέσμευτο Τύπο" αφήνοντας ξεκρέμαστους τους εργαζόμενους και αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να μεταβιβάσει τον τίτλο της εφημερίδας αλλού. Άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους και ο ίδιος μετακόμισε στον "Ελ. Τύπο".
Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση της Manuela Mathioudaki στο fb ο Δ.Ρίζος καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 20.000 ευρώ.
Γράφει η δημοσιογράφος:

Στα δικαστήρια τρέχαμε σήμερα από τα άγρια χαράματα. Ο Δημήτρης Ρίζος ο πάλαι ποτέ διάσημος δημοσιογράφος που άφησε απλήρωτους του δημοσιογράφους και το προσωπικο του "Αδέσμευτου Τύπου"- αφού επι χρόνια τους πλήρωνε πολύ λιγότερο από όσο έπρεπε - καταδικάσθηκε από ποινικό δικαστήριο σε εξι μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 20.000 ευρω. Μέχρι σήμερα ,ύστερα από αγωγές και μηνύσεις των εργαζομένων ,έχει καταδικασθεί αρκετές φορές καθώς τα δικαστήρια αναγνωρίζουν ότι αδίκησε το προσωπικο της εφημερίδας του . Να μη μπούμε σε λεπτομέρειες. Γιατι είναι θλιβερές, αναφερόμενες σε άτομο που εμφανιζόταν ως έντιμος και αδιάφθορος, σημαία και μπροστάρης της γαλάζιας παράταξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: